tirsdag 24. august 2010

Svar ;)

Hoho, jeg fikk litt å gjøre i kveld jo. En leser var ivrig på spørsmålene, og her kommer svarene ;) He he!

Anonym:
Hvor sexy syns du Cecilie er på en skala fra 1-10?
Helt klart en 10'er ;)

Tonje:
Denne passet meg fin-fint i dag, hehe!
Hvor lenge har du kjent Marlen, og hvor møttes dere?
Marlen har jeg kjent siden første klasse på videregående, altså i 6-7 år (wow, tiden flyr!). Vi gikk i samme klasse =)

Hva er ditt drømme reisemål?
Jeg har lyst til å reise verden rundt, men hvis jeg skal velge ett sted så velger jeg Thailand. (Nå sto det faktisk mellom Thailand og Las Vegas, men det ble Thailand, for det kan også være et drømmested for Teo).

Favorittplagg?
Favorittplagg er vanskelig å velge gitt. Jeg har flere "favorittplagg" om dagen, og det er som regel disse som blir brukt også. Men er det en ting jeg er superglad for at jeg kjøpte så er det et svart kort rocka skjørt. Det blir jeg aldri lei!

Hva står øverst på ønskelisten din?
Hm, akkurat NÅ; en ny bil! Min er udugelig og gir meg snart grå hår!

Hvilken sang har du hørt mest på de 2 siste ukene?
Wheels med Foo Fighters

Hva er det første du legger merke til hos folk du møter?
Oi, denne var vanskelig. Det har jeg egentlig ikke tenkt noe spesielt på. Utstråling/mangel på utstråling kanskje? Om de er imøtekommende, osv. Nei, denne var vanskelig....

Hva er den teiteste diskusjonen du har kommet over på internett? :p
Er man medlem på babyverden (noe jeg er) kommer man over en haug med teite diskusjoner, og de styrer jeg som oftest unna. Det er en diskusjon som jeg selv har deltatt i som utviklet seg til meget teit, og det var en diskusjon angående å ha teppe hengende foran åpningen på barnevogna. En del mennesker forsvarte det med rimelige tynne/teite argumenter spør du meg =)

Favorittveske?
Eier nesten ingen vesker faktisk. Jeg har en liten svart veske som er ganske praktisk når man for eksempel skal ut på byen. Ellers er jeg jo veldig glad i stelleveska til Teo da. Makan til praktisk veske a gitt! ;)

Hva var det siste du kjøpte?
En "God morgen" yoghurt i dag tidlig.

Hvilke planer har du for høsten?
Ingen spesielle planer annet enn å jobbe og tilbringe tid med Teo, venner og familie. Hei A4-liv =)

Hvilke utfordringer synes du det er i den alderen Teo er i nå?
Soving! Han er urolig på natten og jeg må gjerne inn til han og roe han ned 2-4 ganger i løpet av en natt + at han våkner utrolig tidlig. Det er det jeg synes er utfordrende og ikke minst slitsomt. Ellers tester han jo grenser på andre måter, men det kan jeg i det minste le litt av etterpå ;) Jeg gleder meg til han blir enda flinkere til å prate, slik at jeg har lettere for å forstå han. Da tror jeg vi slipper unna en hel del med frustrasjon!

Beste barndomsminne?
Mange gode minner. Det var veldig gøy å ha vannkrig på hytta i Sverige med kusinene og fetterne mine - det er ett av mange gode barndomsminner =)

Hva er dine holdninger til å "fikse på kroppen sin" ?
Hvis du virkelig har komplekser for en ting, som igjen påvirker selvtillitten din og hverdagen din, ser jeg ikke noe galt i å fikse på problemet. Jeg har selv operert puppene mine (oi,der var den katta ute av sekken. Hei pappa!), og det mener jeg at jeg hadde veldig gode og veldig personlige grunner for å gjøre. Angrer ikke et sekund! Men alt med måte, så klart ;)

Ditt beste tips for en bra dag?
En god natt søvn, starte dagen med et smil (og en ikke-stressende morgen), prate med noen som gjør deg glad - og vips; et godt utgangspunkt til en bra dag i det minste!

Dette interesserte nok ikke mange, men var et veldig greit tidsfordriv for meg på en stille og rolig kveld =)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Gode svar :)

Hva frister med Las Vegas? :)

Oj, visste ikke at du hadde fikset puppene. Ser veldig naturlige ut på bildene lenger ned :) Og jeg er enig med deg, så lenge man gjør det for sin egen skyld, så er det et bra alternativ!

Monica Jensen sa...

Jeg har lyst til å oppleve Las Vegas. Se livet. Spille. Bare oppleve kaoset og morroa der nede :)

Joda, gjorde det i januar, men det har vært min egen lille hemmelighet. Så dagene etter operasjonen lå jeg hjemme med "feber" her på bloggen ;) De passer til min kropp, og ser ganske naturlige ut, med mindre jeg ligger flatt på ryggen så klart! :)

JulieST sa...

Wow, det med puppene visste jeg ikke heller! Tøft at du klarte å holde det hemmelig, kanskje like greit for du hadde kanskje fått en del kommentarer på det på bloggen :P
Men på bildene av deg lenger nede ser de veldig naturlige ut, jeg hadde aldri gjettet det :-D

Gode svar hvertfall, gøy å lese!

Anonym sa...

Hehe, du har skjult det godt :) Var det mye vondt etterpå?

Monica Jensen sa...

Jeg vurderte flere ganger å skrive om det,for det er nok flere som ville kjent seg igjen i det å føle at kroppen/puppene har blitt ødelagt rent utseendemessig av svangerskap og amming, men så var ikke det noe jeg trengte at alle skulle vite :)

Men men,nå har jeg vendt meg til det selv,og da bryr jeg meg ikke om hva folk måtte mene om det. Jeg gjorde det jo kun for min egen del :D

Monica Jensen sa...

Det var kjempevondt med en gang jeg våknet. Det ble jeg litt overrasket over. Ellers er man så dopa ned så man har ikke sånn kjempevondt. Var værst å reise seg opp fra senge,osv.. Satt og sov i fire uker,men etter 2 uker hadde jeg ikke noe vondt i det hele tatt :) Da begynte jeg å trene (ventet med å trene bryst til etter 6 uker) :)