torsdag 19. august 2010

They didnt say it was going to be easy, they said it was going to be worth it♥

Lille luring nærmer seg 2 år. For 2 år siden var jeg ca 30 uker på vei, og hadde ingen anelse om hva jeg hadde i vente. Nå er jeg derimot litt klokere, og vet at morsrollen er mye mer slitsom enn hva jeg hadde trodd, men også mye mer givende og koselig enn hva jeg kunne forestilt meg!

I natt våknet Teo halv fem. Jeg ga opp kampen og la han i min seng. Heldigvis sovnet han igjen. Problemet ved å ha han i min seng er at han helst skal ligge oppå meg. Jeg flyttet meg derfor noen cm bort fra han hele tiden, for å ikke ha ansiktet mitt most under bakhodet hans. Da vi var klare for å stå opp i dag tidlig lå jeg med føttene på puta og hodet mitt var godt plassert nederst i sengen. Limt inntil meg lå luringen, med øre sitt mot mitt øre. Kosesyk, sa du? =)

Flere og flere ord dukker opp nå. Det er så gøy. Forrige helg sa han sin første setning: "Hei mammaen og pappaen min!" Sukk* Det finnes jo ingen bedre enn han! ♥ Mamma elsker deg, Teo!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Bra overskrift på innlegget!!:-) Så sant så sant:)

Monica Jensen sa...

ja,veldig sant :)