torsdag 26. august 2010

Venninner på ville veier

Emmy er nettopp blitt singel. Hun sitter alene i leiligheten og spiser dårlig take-away. Adriana fyller snart 30 og er redd livet som partyprinsesse er over. Leigh har en fantastisk kjæreste og en drømmejobb, men er ikke fornøyd.

Emmy, Adriana og Leigh har vært venninner i over ti år og elsker livet på Manhattan. Men 30-årskrisa rykker stadig nærmere, og livet må da ha mer å by på enn dette? Jentene inngår en avtale: det kommende året skal stå i forandringens tegn!
Denne boka skal jeg straks få låne av en venninne. Hun sier at det er en skikkelig feelgood-bok som hun så vidt klarer å legge fra seg. Jeg leser egentlig ikke bøker, men dette tror jeg er en typisk bok som jeg kan falle for. Jeg gleder meg til å tappe vann i badekaret, sette boblene på fullt, tenne stearinlys og bare drømme meg bort i noen andre sitt liv og drama. Koble av.

Jeg skal fortelle dere hva jeg syntes om den når jeg er ferdig med å lese ;)

2 kommentarer:

JulieST sa...

Åå den hørtes bra ut! Jeg og vil lese :-D

Christina sa...

Den boken har jeg akuratt lest ut.. Digget boken!! Så gled deg!