onsdag 18. august 2010

Vinteren nærmer seg...

..og det er igjen klart for det årlige innkjøpet av ull. Ull holder deg varm uansett om du blir våt eller ei, og det er dermed et must i barnehagen. I fjor bodde Teo i ull, fra topp til tå. Han ble ikke for varm eller for kald. Ull puster. Forhåpentligvis passer noen av ullklærne fra i fjor også i år, men jeg må nok gå til innkjøp av noe ekstra også.

Jeg sverger til Janus. Janus og Nøstebarn står høyest på lista, men Nøstebarn kan dessverre bli litt for dyrt, så der velger jeg kun å kjøpe et plagg som Teo må ha - nemlig en ulldress. Vi arvet en i fjor, men den er blitt for slitt og for tynn, så nå må vi kjøpe en ny. Det var et plagg som virkelig reddet vinteren min, og som gjorde at jeg visste at lillemann til enhver tid var god og varm! Får håpe vi kommer over noen salg fremover, for ull koster - vi var heldige på den fronten i fjor og fikk kjøpt all ull på salg =)

Er det forresten slemt av meg å si at vinteren nærmer seg i og med at vi fortsatt er i august? HE HE. Ja, for min del flyr dagene, så vips er vinteren faktisk her!

3 kommentarer:

mks07 sa...

neste uke har coop medlems tilbud på janus ullklær til unger. 199 for sett trur jeg.

Anonym sa...

Ull er gull ja :D

Hvilken str må Teo ha nå? :)

Monica Jensen sa...

tusen takk for tipset, mks07 :)

Ja,det er det virkelig :) Tror det blir 90 i år i Janus sine str. Ellers bruker han 92. Kan hende noe av det fra i fjor passer. Jeg krysser fingre :)

Har dere hatt en fin sommer, Tonje? :)