onsdag 11. august 2010

Vurderer å bli frisør!

Teo og jeg har hatt en kjempekoselig ettermiddag med muffinsbaking og stearinlys. I dag fikk jeg virkelig høstfølelse, og med det følger det en del innekos, og en del kvalitetstid med familie - noe jeg liker. Vi inviterte derfor mamma, Isabelle og Michael på kaffe og sjokolademuffins etter middag. Da var det en liten livlig gutt som sleit seg ut før leggetid med latter, hyl og dans. Så lenge det er action er Teo i sitt rette element, med et smil som omtrent går rundt! =)
Da Teo var lagt for kvelden var det på tide for meg å leke frisør. Jeg liker å tro at jeg er flink, noe jeg ikke er, og i kveld var intet unntak. Broren min er kanskje den eneste i hele verden som lar meg klippe han. Etter i kveld har nok det snudd, og jeg får nok ikke nærme meg han med en neglsaks i fremtiden engang.. Hvordan skal jeg sette ord på det? Ja, la oss si at det ble "litt" hakkete bak. Jeg prøvde å rette opp dette ved å bare klippe litt til - og vips så var den gutten skamklipt i bakhodet med flere punkter uten hår i det hele tatt. Jeg er faktisk flink til å holde latteren inne når det trengs, men denne gangen hadde jeg ikke sjans. Jeg braste ut i latter, noe som resulterte i en mindre fornøyd lillebror. Innskild!

Fort gjort gitt.. Eller hva?! Jeg velger selvsagt å skylde på at jeg hadde publikum og fikk prestasjonsangst. Selv de beste kan gjøre feil. Denne ene gangen var det min tur til å feile!

Huset mitt holdt faktisk på å brenne ned i kveld. Michael koste(?) med Teo sin bamse, og la den tilfeldigvis fra seg i vinduskarmen oppå et stearinlys. Heldigvis fikk jeg dette med meg, men bamse er merket for livet.
Skummelt!

2 kommentarer:

JulieST sa...

Jeg klippet kjæresten for noen dager siden, eller skamklipte rettere sagt! Tok maskinen og laget en fin skallet flekk bak øret når jeg skulle bare stusse litt av de lengste hårene der... UPS!

Monica Jensen sa...

hehehe..Fort gjort,liker jeg å si :D deres skyld som stoler på oss ;)