torsdag 16. september 2010

Bursdagskos,helgekos,Teokos - perfekt!

I dag har det som sagt vært barnebursdag for Emilie. Det var så koselig å se henne igjen. Det var en kjempehyggelig feiring, med gode venner og ikke minst pølser og masse god kake. Line hadde ordnet i stand så fint, og jeg tror både store og små koste seg. Teo var i hvertfall helt i hundre. Ellers ble jeg antastet av den ene jenta der. HE HE. Hun kom støtt og stadig og tok meg på rumpa. Jeg snudde meg mot hun og så sa jeg tullete "driver du å tar meg på rumpa du da?" "JA!", svarte hun.. Her legger vi i hvertfall ikke skjul på det.. Små barn kan være så snåle! ;)

Det var kos å få litt tid med Teo i dag også ♥ Det er jo pappahelg vet du. Vi får jo vært litt sammen for det, men det blir jo ikke like mye tid som ellers, så derfor satte jeg ekstra stor pris på den tiden vi fikk sammen der! =)

I morgen får jeg besøk av en venninne. Vi skal ta en rolig kveld med god mat og drikke. En kveld vi har pratet om lenge, men som aldri har blitt noe av. Vel, i morgen blir den noe av! =) Kos kos. På lørdag skal jeg forhåpentligvis få litt tid med Teo, og på kveldstid er det jentekveld hos Kristine og så skal vi videre til Drøbak senere på kvelden. Etter det skal jeg sove over hos Hanne. Høres ut som en perfekt kveld med jentene spør du meg ♥

Nå derimot er det sovetid. I morgen er planen å være på jobb før fuglene har prompet, så det betyr at jeg må sove ca nu for å klare det ;) God natt! ♥

1 kommentar:

Hanne sa...

HAHA! Det har jeg sett! Du lignet han veldig der ;)