søndag 19. september 2010

Dagen derpå...

Hiv og hoii!
I dag er det skikkelig dagen derpå stemning. Jeg er fortsatt hos Hanne, og her er det to trøtte jenter som slækker'n på sofaen og venter på at tjenerne våres skal komme med junk til oss. Herlig!

I går var en morsom, men kort kveld. Hanne drakk for første gang siden fødselen, og det gikk jo som det måtte gå det.... Føler jeg ikke trenger å utdype det mer, men vi dro hjem en stund før alle andre for å si det slik ;) Helt greit for meg, som også hadde fått i meg mer enn nok alkohol - og i tillegg fikk jeg spart en hel del med penger har jeg på følelsen av. I stedet koste vi oss litt hos Hanne før vi sloknet og sov i hele tre timer. HE HE. Mødre klarer ikke å sove lenge har jeg funnet ut. Samme hvor trøtt man er klarer man ikke å sove lenger enn til åtte... I dag er vi trøtte!

Nå kommer maten. Jeg skal kose meg med junk og sofaen i et par timer til før jeg skal hente Teo'n min ♥

Fiiiin søndag til alle! =)

Ingen kommentarer: