søndag 5. september 2010

Det blå rommet

Ting tar tid og ting koster penger.. Derfor er det fortsatt litt tomt på veggene her i hjemmet mitt. Sånn er det! Nå har det derimot blitt litt mer på veggene på rommet til Teo. Det er ikke helt sånn som jeg vil ha det enda, men det tror jeg det ikke blir før han blir klar for stor seng og får den plassert på rommet sitt ;)

Den siste tiden har vi malt en del. Malt et par bilder, malt på noen bokstaver, og dette har vi hengt opp på rommet til Teo. Det er så klart malt av Teo selv - det er jo det som er sjarmen ved det! Rommet er fullt av leker, men sånn er det jo =) Jeg tenkte å gå til innkjøp av en fin hvit lekekasse som jeg kan plassere alt i, slik at jeg slipper alle de knallblå kassene som bare tar opp plass. Noen tips på hvor jeg får tak i en?
Et par hvite hyller skal henges opp over kommoden hans. Som sagt, ting tar tid. Må få ræva i gir så snart lommeboka har kommet seg litt etter ferien! Vel, sånn ser i hvertfall rommet hans ut den dag i dag!

Bilder av mitt soverom kommer en annen dag =)

9 kommentarer:

Hanne sa...

Hihi :) Lekeroboten Toby har Milla også! Rommet har jo blitt kjempefint!

Anonym sa...

Så fint rom Teo har =)

Christine sa...

Kjempe fint! Du har kommet lenger enn hva jeg har gjort med rommet til Christian.
Hvor har du kjøpt bokstavene over senga hans?

Monica Jensen sa...

Hanne: Nja, kjempefint vet jeg ikke helt, men.. Det kommer seg gradvis :)

Lekeroboten Toby er en stor hit :D

Monica Jensen sa...

Christine: De har jeg kjøpt på panduro :)
Er virkelig vanskelig å innrede et gutterom altså. Men mye er gjort så snart jeg har funnet en hvit lekekasse og fått hengt opp hyllene + fått ny seng - men det skjer jo ikke med det første :) vi har da ikke dårlig tid ;)

Hild Frøya sa...

Vi har en sånn hylle fra IKEA til Ingrid. Husker ikke hva hyla heter, men da kan du kjøpe sånne plastikkesker som du bruker som skuffer i forskjellige farger og størrelser. Supert og plassbesparende.

Monica Jensen sa...

ja,jeg har tittet litt på dem :) men kunne i grunn tenke meg en litt koselig "gammel" hvit lekekasse.. Men jeg får se hva jeg finner :)takk for tipset i hvertfall :)

Lise Marie sa...

herlighet så nydelig gutt du har :D
og så fint rom...
digget det toget med navnet på... hvor har du det fra?

lima

Monica Jensen sa...

tusen takk - må si meg enig ;)

det har mamma kjøpt i Spania. Veldig fornøyd med det :)