mandag 6. september 2010

Det klør i fingrene!

Etter at jeg tok bilder av barnerommet i går klør det i fingrene etter å få det slik jeg vil ha det. Så i løpet av uken er en tur på Ikea veldig nødvendig føler jeg. Hyllene skal opp på veggen i dag. Ny lekekasse skal kjøpes inn. Det samme skal et hvitt lite bord og en hvit liten stol. Ja, jeg ser det for meg inni hodet mitt, og håper det vil bli bra..

På kjøkkenet mangler jeg liftgardin. En hvit en. Den må kjøpes inn. I tillegg mangler jeg hvite pynteputer i sofaen. Jeg mangler også bilder på veggene - men det er et annet prosjekt. Et par av bildene som Marius tok av Teo må fremkalles og forstørres. De har jeg funnet plass til i gangen. Sengekappe til min seng må kjøpes inn. Flere blomster må på plass. Blomster gjør så utrolig mye. Det er bare så synd at de dør så fort hjemme hos meg. Nå som vinteren nærmer seg må flere pyntelys handles inn.

Det er små ting som nevnt over som gjør det til hjemmekoselig og hyggelig. Små enkle ting, som dessverre koster en del når alt kommer til alt. Vi får ta det gradvis, så får vi håpe at ting er sånn som jeg vil ha det innen jul ;) En full lommebok og en fridag til å finne det perfekte hadde vært fint! Når vi først er inne på fridag; vet dere når neste fridag er? Skjærtorsdagen i 2011! Deprimerende tanke? Littegranne! Jaggu godt jeg har en jobb jeg trives med..

Åh, nå er jeg i shoppehumør!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Du skulle ha bodd i Frankrike, for neste fridag er 1.november :)

Marthe Kristine sa...

Julen da Monica? 1. og 2. juledag. 1.nyttårsdag? har du ikke fri da?

Monica Jensen sa...

Alle helligdager i julen faller på lørdager og søndager ;)