mandag 20. september 2010

Ei litta utfordring

Av og til tror jeg Teo tenker "stakkars mamma, hun kjeder seg (...)! Best å finne på noe hun kan gjøre!" Og så finner han på ett eller annet lurt sånn at mammaen hans får enda mer å gjøre... Flink gutt!

I dag falt valget på å helle ut 350 gram med badesalt i badevannet mens mamma hentet håndkle. For det første: jeg visste ikke at han var blitt så sterk. For det andre: nå lukter det skikkelig godt på badet mitt. For det tredje: jeg har blått badekar, som mine muskler ikke klarer å skrubbe bort!
Da vi hadde skylt av oss tonnevis med veldig parfyrmert såpe og tørket oss sto vi og beundret oss selv litt i speilet. Teo er veldig fornøyd med sin nye badekåpe. Jeg skjønner han godt. Han er jo knallsøt i den!
Så var det tid for tannpuss. Nå om dagen er Teo veldig opptatt av å spytte ut tannkremen. Det har han lært av mammaen sin. Problemet er bare at han er litt for ivrig, og glemmer ofte å lene seg over vasken når han skal spytte. I dag endte det med at jeg hadde hvite prikker i hele ansiktet og håret mitt. Mmmmm!

Så var det tid for å løpe litt rundt i bleia og leke og kose seg. I dag fant vi zinksalven. I dag ble det (heldigvis) ikke mer enn 30 sekunders lek med den, men det er utrolig hva man rekker på 30 sekunder..

Nå sover luringen. Jeg hører på musikk og prøver å koble av! Heii og hopp!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Skikkelig rampunge Teo var i kveld :) Får håpe at blå-fargen forsvinner fra badekaret etterhvert :)

Du må begynne å stable ting i høyden på badet nå ;)

Monica Jensen sa...

hehe..rampeunge, ja? :D tror han ikke tenker på det som så rampete da,hehe :) jeg må jo bare le av han,for han er jo så søt mens han styrer på ;)

ja,jeg må visst det. hadde den i vinduskarmen som "pynt". Trodde ikke han var sterk nok til å åpne korken på den,men det var han jaggu ;)