torsdag 30. september 2010

Elsker deg!

Vi har hatt en rolig og koselig dag hjemme. Jeg tror lillemann trengte en dag med rolig tempo, mye kos og mye søvn. Det var i hvertfall godt å se at formen hans bedret seg og humøret kom tilbake.

Da han dro videre til pappaen sin nå i ettermiddag løp han mot, ga meg en suss og så sa han verdens fineste ord: "elker deg, mamma min" Det er de fineste ordene jeg har hørt. Han er så fantastisk!
Før, når jeg har sagt "jeg elsker deg" til han har han svart med "hadet". Det er det jo en naturlig grunn til; jeg sier alltid at jeg elsker han på slutten av en telefonsamtale, når han skal legge seg om kvelden eller når jeg skal dra fra han. Derfor har han automatisk svart med hadet når jeg har sagt at jeg elsker han. Nå derimot sier han de søte ordene tilbake igjen. Om han vet hva det betyr er jo en annen sak, men han skjønner nok at det betyr noe veldig fint - i og med at mamma sier det med et stort smil om munn opptil flere ganger om dagen! =)

Det er lov å bli litt rørt? HE HE!

Ingen kommentarer: