onsdag 1. september 2010

En klem som betyr alt

I natt våknet Teo med mareritt. Det tok lang tid å roe han ned. Jeg hentet han inn i min seng, og strøyk på han og sa "mamma er her". Allikevel gråt han så sårt. Til slutt la jeg meg helt inntil han og begynte å prate - fortalte at mamma skal ut å fly stor flymaskin høyt oppe i lufta, og at mamma skal kjøpe med reisegave til Teo. Da roet han seg fort ned og slang seg med på praten om fly og mamma og pappa og tiger'n - ja, alt mellom himmel og jord ;) Etter et kvarter med prat sa jeg at nå måtte vi sove litt igjen, for ellers kom han til å være veldig sliten i barnehagen i morgen. Da sa han natta og krøyp under dyna. Etter noen minutter krøyp han inntil meg og la begge armene sine rundt halsen min, og så ga han meg verdens beste klem og et suss på kinnet. Det er den beste klemmen jeg noen gang har fått. Den var så god at tårene mine begynte å trille. Jeg er så utrolig heldig som har en så god, snill og morsom sønn. Han lyser opp livet mitt ♥
Dere som er mammaer selv kan nok kjenne dere litt igjen - i det å være så glad i en person at man kan begynne å gråte bare man ser på den lille personen som man har bært frem til denne verden. Dere som ikke er mammaer enda har noe å glede dere til!

På denne bloggen prøver jeg å få frem hvor utrolig slitsomt det kan være (for jeg mener at det er viktig å vite at det ikke er en dans på roser), men også hvor utrolig givende og fantastisk det er. Dagene med en liten en i hus er som en berg-og dalbane, det går opp og ned hele tiden. Men så lenge man finner en grei måte å takle "problemene" man møter på på veien for både liten og stor går det jo som regel veldig greit =)

Herregud,som jeg kommer til å savne han når jeg er i Amsterdam! I dag våknet jeg faktisk av at hunden hans susset meg på munn. HE HE. Ja, Teo er veldig opptatt av sussing for tiden ;)

2 kommentarer:

Hanne sa...

Åh, så søtt og herlig! :)

Anonym sa...

fikk tårer i øynene av å lese det jeg. Så utrolig god han er =) Ja helt utrolig hvor glad man blir i disse små =)

Hilsen Arina