torsdag 9. september 2010

En "sånn" morgen

Noen ganger går ikke ting helt etter planen på morgenen (ca hver dag), og enkelte dager ender det opp med at ting tar tid - lang tid! I dag var en sånn dag...

I går stilte jeg klokka sånn at jeg skulle få litt bedre tid. Du vet, lure seg selv til å tro at klokka er mer enn hva den egentlig er, slik at man er tidlig ute til alt.. Aner ikke hva jeg tenkte på, for jeg stilte den tilbake, noe som resulterer i at man er sent ute til alt. Det oppdaget jeg først i dag tidlig da lillemann og jeg skulle skru på barneTV og klokken var halv syv i stedet for seks. Enda godt jeg oppdaget det såpass tidlig, for da hadde jeg jo fortsatt god tid til å rekke jobb! Vel....

Etter kattevasken på morgenen fløy lillemann rundt naken mens jeg fant frem klær til han. I det jeg henter en bleie tar han seg til tissen og tisser flere liter (flink gutt som prøvde å stanse strålen). Fordi han holdt seg foran tissen sprutet tisset alle veier, blant annet oppi lekekassa hans. Herlig. Det resulterte i at kattevasken ble til en dusj (på veien til dusjen sprellet han sånn med de våte beina sine så tisset sprutet ca overalt - selvfølgelig), sammen med samtlige leker. Den neste tiden gikk med på å vaske lekekassen, tørke gulv og gå på jakt etter skjulte tissedammer. Du vet, urin/vann sprer seg fort langs listene....
Det var overraskende gøy å dusje i dag, for han hadde jo fått noen nye lekekamerater i lekene sine nå som de var kombinert med vann. Så vips hadde jeg å gjøre med en snart-2åring som hvertfall ikke ville ut av dusjen - noen gang! Da vi endelig var ferdigtørket og klar for barnehagen hadde jeg å gjøre med en snart-2åring som hvertfall ikke ville gjøre noe annet enn å være på rommet sitt og leke med lekene sine. Så da var det snakk om å holde seg fast i sengen og det som var i håp om at mamma bare skulle la han bli der... Da vi endelig hadde kommet oss ut av huset hadde jeg med en snart-2åring som overhodet ikke ville sitte i bilen, men heller løpe så fort han kunne i motsatt retning mens han lo høyt. Jada! Trenger jeg å si at jeg kom for sent på jobb??
Det hjalp vel heller ikke på at da vi kom til barnehagen hadde Teo å gjøre med en mamma som hvertfall ikke ville dra, for hun hadde mye mer lyst til å susse og kose på han. Han skal til pappaen sin i dag nemlig, og da sees vi ikke før i morgen, og dermed er det litt ekstra vanskelig å dra fra han i barnehagen! Hver morgen vinker jeg hadet til han utenfor vinduet. Det pleier jeg å bruke noen få sekunder på. I dag sto jeg der som et tent lys klistret inntil vinduet i flere minutter mens jeg underholdt alle ungene på innsiden. Jada, helt håpløs vet du. Den derre seperasjonsangsten rammer ikke bare små barn, men også mødre....
Enda godt vi har flexitid på jobb. Det ble overtid på meg i dag...

Nå har jeg nettopp spist middag, som i dag falt på sushi. Jeg ble overhodet ikke mett. Ny middag (brødskiver) blir det senere i kveld. Med andre ord; rimelig bortkastet - men godt var det. Velger ikke det en annen gang da jeg er supersulten!
Nå skal jeg løpe videre til mitt første foreldremøte i barnehagen. Det kan bli interessant, og litt rart. Sånne ting minner meg på at jeg har blitt voksen, på tross av at jeg ikke alltid føler meg så voksen - jeg er jo bare meg, lille meg.... =)

PS: Må bare kommentere de bildene av luringen over. Jeg tok det første bildet av lekene hans, og plutselig får jeg øye på hodet hans i linsa. Han styrer og ordner og dytter ansiktet sitt godt foran kamera mens han ler som bare det. Lurer på om jeg har fått meg en aldri så liten linselus til en sønn jeg. Hihi, han er morsom! ♥

4 kommentarer:

Hanne sa...

Haha! Måtte le høyt når jeg leste dette her :) kjenner meg "litt" igjen! TING TAR TID! Man er driit stressa mens det pågår, men det er ganske gøy når man ser tilbake på det :D

Anonym sa...

Æ spiste ein banan te middag.

Monica Jensen sa...

Ja,heldigvis kan man le av det etterpå! ;) Ting tar absolutt tid med små barn i hus! :)

Monica Jensen sa...

ble du mett?