mandag 20. september 2010

Følelser

Jeg er et følelsesmenneske uten like. Det er nesten litt slitsomt. I stad begynte jeg nesten å gråte på jobb fordi kollegaen min fortalte at sønnen hennes gråt i sin egen konfirmasjon. Skjønner dere? Jeg blir fort glad i mennesker og jeg er ikke redd for å vise det. Jeg blir fort rørt, og jeg er ikke så flink til å skjule det. Men sånn er jeg.. Den derre morsollen hjalp ikke så godt på der, for etter at verdens beste gutt kom til verden kan jeg begynne å gråte av og høre en sang, se et bilde eller få en melding fra en god venninne.. I kveld har jeg sippet mens jeg har tittet gjennom gamle bilder og hørt på fiiine sanger.. Helt normalt!

Kanskje ikke helt normalt....? På noen områder er jeg nok ganske rar, men rar er søt på svensk det, så da er det egentlig heeelt greit å være litt rar ;) Jeg har fått en veldig rar sønn og, som kan få meg til å grine mens jeg ler - kun fordi jeg elsker han så høyt! Det å være mamma trigger mange følelser gitt..

Helt til slutt - hør på denne sangen. Kanskje du feller noen tårer du også ;)
Nå har jeg i det minste passet på å skremme bort alle gutter for alltid. HA HA. Ingen gutt vil ha en overfølsom sippeguri. Vel, jeg sipper ikke hele tiden da... Det hender jeg ler også!! Noen ganger er jeg skikkelig sinna og - men nok om akkurat det... God natt! =)

2 kommentarer:

Marte sa...

Kjenner meg så igjen Monica! Kunne aldri jobbet i Redd Barna eller lignende, hadde sippet hele dagen lang :p

Mange fine bilder av Teo og deg her, koselig :)

Véronique sa...

Jeg blir helt rørt av å bare se alle bildene av Teo :)

Når du er nok ikke den eneste som griner for "ingenting" :)