onsdag 22. september 2010

For en stemning!!

Jeg har sett min første fotballkamp der jeg svettet og hadde gåsehud om hverandre. For en kamp!! Follo banket Rosenborg, og jeg er kjempestolt over gutta som dro seieren i havn! Kjempebra!! Det er hvertfall en jente her i stua som skal gjøre alt i sin makt for å skaffe seg billetter til finalen på Ullevål!

Stemningen er høy i Ski i kveld. Bowlers er stappfull med glade mennesker som feirer seieren og follo-gutta. Jeg skulle så gjerne vært med å feiret sammen med dem. Jeg rister faktisk litt her jeg sitter i sofaen fordi jeg har så innmari lyst til å være med. Man kan ikke få med seg alt når man er mamma og ikke har noen til å sitte her et par timer mens luringen sover.. Jeg får heller være med neste gang Follo banker Rosenborg.... ;)

Da jeg var på vei hjem fra Ski i stad kjørte Teo og jeg forbi bowlers bare for å sjekke ut stemningen. HE HE. Jeg angrer. Der var det fullt av folk, og jeg kunne kjenne misunnelsen vokse seg herfra og til himmelen! Det hjelper heller ikke å få tilsendt meldinger fra gamle kjente som spør "sees vi på bowlers i kveld??" -Neida, vi gjør ikke det, men fest litt for meg og!

Ellers har Teo lært seg å rope "Heia follo - YES", mens han tar knyttnevene opp i lufta og heier! Flink liten fotballgutt! =)

Jeg får danse og "feste" for meg selv her i kveld jeg - få bort partyformen som så absolutt ikke burde vært tilstede på en onsdag kveld. I kveld skal jeg slite meg selv ut til denne sangen.. Problemet er at den ikke får partyformen min bort.. ;)
PS: Forresten, det er litt kjedelig å måtte takke nei til en gratis sydentur for meg og lillegutt fordi man ikke har opparbeidet seg betalt ferie - bare sånn til informasjon!

Ønsker dere en kjempefin aften - både til dere som sitter hjemme i stua deres og til dere som er ute å feirer follo. KOS DERE! =)

5 kommentarer:

Hanne sa...

AAH! Derfor du nevnte bowlers til meg i sta! Haha! Skulle likt å se meg se på fotballkamp! HAHA! Ler av tanken.. Jeg er ikke akkurat fotballfrelst :p

Monica Jensen sa...

HEHE, er ikke fotballfrelst jeg heller for å si det sånn, men dette var en spennende kamp asså!! ekstra gøy er det jo også når man ser flere kjentfolk på banen :D

de var så flinke!!! :D

Véronique sa...

Jeg digger den nye sangen til Madcon :)

Anonym sa...

Du går ikke glipp av noe som helst. Vil heller si det motsatte. Er vi som går glipp av opplevelsen av å ha et barn ;) Flott gutt du har!

Klarte trykke meg inn helt tilfeldig her :)

Monica Jensen sa...

Det var litt kjedelig med en gang da jeg var rimelig gira, men utover kvelden var det helt greit å være hjemme. Enda greiere var det når lillegutt var klar for action halv seks i dag tidlig og han faktisk hadde en uthvilt mamma :)

Takk - må si meg enig :) Han er herlig :)