mandag 27. september 2010

Forvirra. Hæ?

Jeg er en jente på 23 år som ikke aner hva jeg vil. Sånn på privaten. Jeg tenker meg i hjel, og prøver å finne det perfekte svaret på: "Hva er det Monica egentlig vil..?" Men jeg finner det ikke ut, for det varierer fra dag til dag, humør og selskap. Problemet mitt er at jeg ikke klarer å holde hva jeg føler for meg selv. Jeg spyr det ut av meg, i fare for at hjernen min skal sprekke av alle tankene. Dagen etter kan jeg tenke og føle noe helt annet igjen, og så spyr jeg det ut av meg også.. Ikke rart enkelte mennesker i mitt liv kan bli en smule forvirra. Jeg får bare beklage, og svare med at jeg er minst like forvirra selv!

Ble dere forvirra nå...?

Jeg prøver å tenke tilbake på sist gang jeg slappet av, ikke bekymret meg og ikke var forvirra - jeg bare levde, og nøyt hvert sekund av det. Når var det? Jeg tror jeg må gå helt tilbake til Mai. Mai var en fiin måned! ♥ Våren kan gjøre noe med en...

Nå er derimot høsten her. Det er mange måneder siden våren var her. På tide å komme seg videre og akseptere at vinteren er på vei, og den skal vi komme oss gjennom og helst nyte så godt det lar seg gjøre. Etter vinteren kommer våren. Den som venter på noe godt, vet du.... ;)

Jeg har mye å se fram til. Mye å glede meg til. Heldige meg. Til helgen skal jeg på hyttetur til Hafjell med en gjeng med apekatter, helgen etter det er det Teo-kos og da er planen å dra med oss noen gode venner på askimbadet (vi trenger å leke oss i vannet!), en gang i oktober skal jeg møte gamle kjente fra barselperioden (det gleder jeg meg utrolig til, vi skal feire de rampete små sine 2årsdager med gaver og kaker), og så er det vips den 5 november og min lille yndling blir hele 2 år ♥ Etter det er det forbredninger til min første julefeiring hos meg (wæææ..) og bare kos med gaveshopping, julepynt og å få oppleve det hele med en ivrig 2åring i hus! Herlig!

Livet er ikke så værst gitt, selvom man kan bli litt sliten av seg selv innimellom. En on/off-bryter hadde vært tingen innimellom. Går det egentlig an å ikke tenke på noe som helst....? En kompis og jeg stilte oss selv det spørsmålet i sommer, og vi kom frem til at man alltid tenker på noe. Eirik derimot mener at han kan skru av, og ikke tenke på noe som helst. Er det virkelig mulig? Prøver jeg å "skru av" tenker jeg bare på at jeg ikke skal tenke på noe...

Jaja, nå skal jeg prøve å gi meg selv en time-out. Veldig effektivt på Teo, men spørs om det er like effektivt på meg selv. Ha en fiin dag, tittere! =)

3 kommentarer:

Lykkemamma.com sa...

Koselig innlegg :-)
Parfymen min heter lolita! Den er sukkersøt men god, syntes jeg ;-)

Hanne sa...

Åh, så spennende med julefeiring! Hvem er det som kommer?

Monica Jensen sa...

Vi blir veldig mange..11-12 stk :)

Mamma, Jan, Michael, Isabelle, Bestemor og Bestefar, tanta mi med mann og barn + Eirik er invitert :) Og meg og Teo da så klart :)