tirsdag 14. september 2010

Hei ♥

Dagen har gått greit. Hektisk, masse tanker og en rimelig forvirret hjerne - men jeg står på og gjør så godt jeg kan, og mer enn det kan man faktisk ikke forvente fra en person! =)

I kveld har jeg vært i det sentimentale hjørnet. Jeg har ikke vært lei meg. Jeg har bare tenkt på hvor utrolig heldig jeg er på så mange måter. Ja, jeg møter på min del med motgang, og har en god porsjon uflaks når det kommer til ganske mange ting, MEN jeg er også så utrolig heldig. Når jeg tenker meg godt om er jeg faktisk verdens heldigste person, som får se denne gutten hver eneste dag (og natt;)) ♥
Et litt "klissete" innlegg en sen tirsdagskveld, men jeg er "der" i kveld. Type "der" hvor jeg har gått inn til han kanskje 10 ganger på to timer kun for å se på han, kysse på han - ja, generelt plage han. Det var nesten så jeg bar han inn i min seng nå i kveld, men så kom jeg på at han sover ikke spesielt godt på nettene nå for tiden, så det kan fort hende jeg får selskap fra han i natt uansett. Så da er det egentlig godt med en time eller to for seg selv først, før jeg ender opp med føtter i nakken, spark i ribbeina og et hodet som ikke nøler med å nikke til meg. Jada, han er aktiv i søvne også... ;)
Vi har kost oss så masse i dag. Hverdager da vi faktisk får tid til å bare kose oss skjer ikke hver dag. Vanligvis pleier ettermiddagene å gå i ett frem til leggetid, men i dag fikk vi utrolig nok tid til masse kos. Det var deilig det. Det betyr alt! =)