torsdag 30. september 2010

Hjemmedag!

Teo blir litt satt ut da astmaen kommer tilbake for fullt. Som regel er han plaget av den store deler av høsten/vinteren, men da den første "bomben" kommer blir han litt slått ut av den før han faktisk vender seg til det.. Det er derfor ikke helt greit å være Teo om dagen, og han er mye lei seg!

De to siste dagene da jeg har hentet han i barnehagen har de sagt at de har vurdert flere ganger å ringe meg, siden han har vært så slapp og lei seg. Som jeg sa, i stedet for å vurdere hele dagen, ring å hør med meg om hva jeg tenker,og så kan jeg vurdere det. Tanken på at Teo går en hel dag i barnehagen når han ikke er i form er ingen god tanke. Så i dag har jeg bestemt meg for at vi skal ta en avslappende hjemmedag. Han var urolig i natt og skulle bare "tose", og i går kveld var han bare lei seg og gråt fra jeg hentet han til jeg la han - sånn pleier han ikke å være.

Jeg for min del kommer til å løpe på veggen. HE HE. Være inne en hel dag å glo er ikke min favoritthobby,da jeg blir superrastløst. Jeg får heller komme meg en tur ut i kveld når jeg har barnefri!

I morgen etter jobb tar jeg turen videre til Hafjell. Blir gødt med enda mer kulde og faktisk snø nå. Enda bedre blir det med jacuzzi og fjelltur =)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kos dere med hjemmedag! :)

Vi er på vår fjerde, med feber og surving, så jeg er nær å løpe på den veggen jeg også ;)

Håper formen til Teo bedrer seg i løpet av dagen :)

Monica Jensen sa...

oi,da lurer jeg på hvordan du har klart å ikke løpe på den allerede?? :D

God bedring til Sebastian. Håper han snart blir bedre :)

Prøv å ha en fin dag ;)

Véronique sa...

God bedring til Teo :)

Astma er noe dritt :(

Anonym sa...

Takk :)

Det har krevd sitt å ikke ta turen inn i veggen altså, hehe! Nå ser jeg lys i tunnelen, og håper på en liten tur ut i morgen :)