mandag 6. september 2010

Høstkos og effektivitet

I dag har jeg virkelig vært effektiv. Høsten er kommet og da er det viktig å ha det koselig rundt seg. Så etter en 8 timers lang arbeidsdag fant jeg ut at nå skulle jeg gjøre mitt for å få det enda litt hyggeligere hjemme. Alle uteleker er derfor ryddet inn for høsten, sjørøverteltet er pakket ned, uteputene er skuret og lagt til tørk, og nye høstblomster er kjøpt inn. Plutselig ble terrassen min koselig igjen. Den har nemlig vært litt glemt den siste måneden.
I tillegg har jeg fått hengt opp hylle på rommet til Teo (endelig!) - med litt hjelp fra Eirik (han har nemlig "passet" Teo mens jeg har gått berserk på senteret etter blomster og ukens matinnkjøp nå i kveld!) Jeg har også ryddet bort masse leker som ikke har vært i bruk på godt over ett år. De får jeg ta frem den dagen Teo får en lillebror eller lillesøster. Noe sier meg at det ikke er med det første ;) Det hjalp å få ryddet bort en del leker. Om 2 måneder blir luringen 2 år,og da kommer det nok en del nye leker vi må finne plass til. I morgen blir det Ikea tur,og da kan jeg nok forhåpentligvis se på rommet til Teo som "ferdig", hvertfall for en stund. Da skal jeg også vise dere nye bilder av rommet ;)
Masse stearinlys er kjøpt inn, så nå er det mye lunere og koseligere her. En ny høstblomst/busk er også på plass i kjøkkenvinduet. Koselig! Det er ikke så mye som skal til, heldigvis! =)
Nå har jeg lagd i stand gresk salat og kyllingvinger, så nå skal jeg slappe av etter over 15 timer med action. Velfortjent spør du meg! Stillhet ♥

Ingen kommentarer: