torsdag 9. september 2010

Hvorfor menn ikke har samlivsspalte i avisen

Kjære John,
Jeg håper du kan hjelpe meg. Forrige dagen gikk jeg på arbeid, og forlot mannen min sittende foran TV'en i huset. Bilen min stanset omtrent en mile nedi veien, og jeg måtte gå tilbake til huset for å få hjelp av min mann. Når jeg kom hjem kunne jeg ikke tro mine egne øyne. Han var på soverommet vårt, med naboens datter!
Jeg er 32, min mann er 34 og naboens datter er 19. Vi har vært gift i 10 år. Når jeg konfronterte ham, innrømmet han at de har hatt en affære det siste halve året. Han vil ikke gå til rådgivning, og jeg er redd for at jeg er et vrak og trenger hjelp med en gang. Kan du hjelpe?
Med vennlig hilsen Shelia.
Kjære Shelia,
En bil som stopper etter å ha blitt kjørt en kort distanse kan skyldes feil med motoren. Start med å sjekke at det ikke er rusk i bensinslangene og slangene på inntaksmanifolien, og sjekk også alle jordingene. Hvis ikke noen av disse innfallsvinklene løser problemet, kan det være at det er en feil på selve bensinpumpen, som gjør at det blir lavt leveringstrykk til dysene.
Jeg håper dette er til hjelp, John.

2 kommentarer:

Julie sa...

Hahaha, uff!

Anonym sa...

hahahaha. jeg hadde nok nesten svaret det samme:)