tirsdag 7. september 2010

Ikea - ikke bare bare

I dag tok jeg sjansen å bevegde meg til Ikea etter jobb. Mormor/mamma hentet Teo, så jeg hadde flere timer til å slå ihjel på dette fantastiske møbelhuset. Halleluja! For å si det sånn; jeg virkelig hater å gå i kø, jeg hater varme lokaler og jeg hater utsolgte varer. Ikea står dermed ikke høyest på lista mi! Jeg var på jakt etter små stoler og bord til rommet hans, og jeg gikk derfra med én stol. Det betyr at jeg må tilbake om en uke på jakt etter resten. Jeg kjenner angsten kommer allerede!

Jeg hadde store planer om å vise dere bilder av soverommet hans i kveld. På to dager har jeg virkelig forandret på flere ting som har fått det til å bli mye finere og koseligere, men bilder får heller komme når alt er på plass. Så får det være opp til Ikea når det skjer ;)

Ellers sitter jeg her, rastløs som få etter en alt for lang dag. Stearinlysene er tent og jeg har spist en bedre middag. Jeg har det riktig så romantisk her med meg selv, med Minor Majority på full guffe! Nå skal jeg snart krype til sengs. Veldig lite søvn de siste nettene merkes godt!

PS: Jeg har fått kjolene hit i kveld, så de blir sendt ut i morgen =)

Nattaklem fra meg**

Ingen kommentarer: