fredag 24. september 2010

Klesvask og trøttitrynet

Titter innom for å ønske dere en god morgen! ♥

Jeg har funnet ut at det perfekte tidspunktet er å henge opp vask med én gang du våkner opp morgenen. Da kan du liksom starte stresset fra første sekund og holde det gående i ett fram til klokken åtte om kvelden. Etter det kan hjertepumpa roa seg ned og du kan vite at du har vært effektiv nok en dag. Sånn sett savner jeg videregåendelivet, for da kan jeg ikke si at jeg var frøken effektiv... Nok om det - tilbake til klesvask. Jeg startet dagen min sånn i dag nemlig. Da jeg hadde hengt opp halvparten angret jeg. Jeg hadde jo glemt hvor mye klær jeg hadde stappet inn i vaskemaskinen i går kveld. Blir jeg rik skal jeg ansette en klesopphenger! Og ikke kom med kommentaren "du kan kjøpe deg en tørketrommel..", for nei... Da krymper bare klærne har jeg hørt! Åh, jeg ønsker meg en tørketrommel.. Jeg jobber for Asko hvitevarer, så og skaffe meg en tørketrommel burde ikke være det største problemet i verden!

Fredagen pleier jeg alltid å være ekstra tidlig ute til jobb. Det utgår i dag. I stedet ligger jeg her, klar for jobb, å kjenner på hvor sinnsykt god denne senga mi er. Tidsnok kommer jeg uansett, så jeg nyter senga med god samvittighet noen minutter til. Jeg fortjener det nå, for i dag hadde jeg faktisk ny rekord på å stelle meg. Jeg brukte 5(!) minutter fra jeg gikk inn i dusjen til jeg var helt ferdig. Det skal ikke være fysisk mulig for en jente, men jo, jeg klarte det! Kan ha noe med at jeg glemte å ta av sminken i går kveld (lenge leve latskap) og den så faktisk urovekkende grei ut i dag. Jeg har med andre ord ikke ligget ansiktet mitt som jeg vanligvis pleier?

Vel, jeg får løpe ut døren. Kanskje jeg rekker å være der et kvarter før. Det er penger i kassa det også på sikt. Jeg driver nemlig og prøver og samle opp litt flexitid så jeg får avspasert noen dager i jula. Hadde vært koselig å hatt noen ekstra dager med Teo'n i jula! ♥

Fred ut, kjør forsiktig og goood helg!! =)

Ingen kommentarer: