onsdag 15. september 2010

Kokt hummer til kveldsmat

I kveld har jeg vært gjennomfrossen. Det er ikke så mye som skal til før jeg fryser om dagen, og så har jeg noen aldri så små tekniske problemer med min gasspeis, så den vil enten ikke være på i det hele tatt eller grille meg levende, så derfor er alternativet veldig dyre strømregninger eller pledd. Vel, det ble badekar!
Jeg har kost meg i det varme vannet med badesalt og bodyscrub. Kjempedeilig! Og det beste av alt - hold dere fast - mens jeg har badet har jeg sett på den nye episoden til one tree hill! Wee, sesong 8 er endelig i gang. Jeg hadde virkelig glemt hvor forelsket jeg er i Clay.. Så nå er jeg ikke lenger kald. Kombinasjonen varmt badevann og Clay gjorde meg om til en kokt hummer! =)

Så over til de dårlige nyhetene. Jada, det må til i Monicas verden. I kveld har jeg oppdaget en kul til, i det andre brystet. "Konsistensen" er helt lik den andre. Kjenner jeg gleder meg litt til å få den mamografien/ultralyden overstått nå, sånn at jeg kan senke skuldrene mine litt. Jeg er ikke overbekymret altså, overhodet ikke, men det er jo klart at det ligger litt i bakhodet mitt. Må de skjæres bort? Er det noe farlig? Hvorfor er dem der? Ja, dere vet.. Hadde det enda vært fettkuler..

Vel, vel, nå må jeg sove. Lang dag i morgen. Først 8-9 timer på jobb, og så skal jeg i barnebursdag til Emilie som ble fire år på søndag. Det blir koselig. Eirik og Teo skal være med de også, og Hanne, Martin, Milla og Magnus. Hurra for barnebursdag! =)
God natt, tittere! ♥

7 kommentarer:

Véronique sa...

Jeg håper ikke at kulet i brystet er noe alvorlig :(

Når skal du på mammografi?

Monica Jensen sa...

vet ikke :/ venter fortsatt på time! Det håper ikke jeg heller :S

Bettina sa...

hvor streemet du OTH?
Jeg lette over alt på tirsdag????

Bettina sa...

ååh shit.. jeg fant den på surf the channel nå..

Faen også må jeg vente helt til jeg konner hjem fra jobb..

Hild Frøya sa...

Huff, skummelt det der med kuler. Håper det ikke er noe farlig.
Utrolig flott bad du har. Drømmer om fancy bad jeg også. Men det koster litt penger, så vi får ta det etter at resten av huset er levelig..

Hanne sa...

Det hørtes ikke noe gøy ut Monica, lykke til, håper du får time snart. Vet hvor dritt det er å gå og tenke på sånt uten å vite.
Åh! Nå skal jeg også se One Tree Hill!
Gleder meg til å date deg i bursdagen i kveld :)

Julie sa...

Ikke sant den første episoden var spennende? Guri malla, klarer ikke vente til neste onsdag :O
Håper virkelig ikke at de kulene er noe alvorlig altså :-( Krysser fingrene for deg!