fredag 24. september 2010

Kos

Deilig å ha en helg med Teo. En hel helg til bare kos. Vi startet helgen med pizza og fire hele sjokoladebiter til dessert sammen med barnetv. Da var det en lykkelig liten gutt som satt i sofaen og gomlet med et sjokoladeglis som nesten gikk rundt. Vi har tent stearinlys og bare slappet av. Det er så deilig med litt sånn tid, for både han og meg. Litt tid til å tulle, le, kose og slappe av sammen!

Nå sover han. Jeg merker at det kan bli litt stusselig etter luringen har sovnet, for da sitter jeg plutselig her alene en fredagskveld. Har jo flere venninner som helt sikkert kunne tatt seg en tur, men av og til kjenner jeg at det hadde vært godt med en armkrok og kos. Jeg savner å ligge på sofaen i en armkrok, se en film og si absolutt ingenting. Bare kose! Heldigvis kjenner jeg ikke på det savnet hver eneste dag, men på kvelder som dette kommer det fort snikende på..  ;) Alle har jo behov for nærhet innimellom, eller hva?

Ellers tror jeg dette blir en flott helg. Vi har mange planer, mange koselige planer. Herlig!

Bortsett fra det har jeg ikke så mye nytt å meddele. Her er stort sett alt som før. Planten min henger med hodet og depper som før også...
Jeg kan garantere at denne planten kommer til å være min trofaste følgesvenn gjennom livet. Den depper og henger med hodet, og så får den plutselig litt vann og da løfter den hodet og logrer som bare det. Den har jo over 1000 liv! Sånne planter liker vi!

God helg =)

4 kommentarer:

Hanne sa...

Du skal få låne min armkrok i morgen! :D <3 u!

Monica Jensen sa...

åh,jeg gleder meg!! love u 2 :)

Drømmeland sa...

Den planten kjenner jeg igjen!
Vi har akkurat samme,
og i dette huset funker den som en indikator på når vi må ta en vannerunde.

Aner ikke hva slags type plante den er, så den går kun etter navnet:
Indikatoren

Monica Jensen sa...

fredslilje er det :)