lørdag 11. september 2010

Kosegutt og koselørdag

Jeg har en kosegutt i hus om dagen. Det setter jeg veldig stor pris på. I går satt han i nesten en halvtime på fanget mitt og bare koste seg. Kanskje lillegutt har begynt å få litt ro i kroppen? Så lenge har han nemlig ikke sittet stille på hvertfall ett år. HE HE. I kveld etter bursdagsfesten har vi også kost oss i sofaen, med popcorn og disneyfilm. Lørdager er herlige, dere!
Jeg må skryte av han, for han er blitt så flink til å høre (og ikke høre - det kommer veldig anpå ;)) - men stort sett går ting veldig greit og han samarbeider bra med meg. Det er deilig i en ellers så hektisk hverdag, og jeg føler at jeg (og selvfølgelig Eirik) gjør noe rett siden jeg har en så blid og fornøyd gutt! Jeg storkoser meg virkelig om dagen, og er fornøyd med å være oss to! ♥
Jeg har alltid vært avhengig av å ha noen der. Nå føler jeg ikke den avhengigheten lenger, nå bare koser jeg meg med selskap, men koser meg også i eget selskap! Deilig!
Nå sover Teo for natten. Jeg skal mekke meg hjemmelagde fløtegratinerte poteter og biff. Det er jo lørdag, og da må man kose seg litt!
Ha en fortsatt fin helg! =)

3 kommentarer:

Hanne sa...

nam! jeg vil også ha! :)

Monica Jensen sa...

Jeg skal lage det til deg en dag jeg :)

Tora sa...

Så fint at du trives som alenemamma! Jeg synes du er tøff :)