fredag 10. september 2010

Luft både på innsiden og utsiden

Jeg har lenge skjønt at det er noe gæernt med meg, foruten om det selvfølgelige. Det er ikke hypokonderen i meg som skriker etter oppmerksomhet, det er faktisk noe gæernt med meg. Min "5 måneder på vei"-mage titter frem uansett hva jeg dytter i munn. Jeg er sikker på at jeg kan spise en drue og allikevel ender jeg opp med denne alt for oppblåste magen. Jeg utfordret derfor skjebnen da jeg dyttet i meg tre knekkebrød og en yoghurt(!) til lunsj i dag. Melkeprodukter som yoghurt er ekstremt fy fy. Resten av dagen har jeg derfor sittet sammenkrøpet over kontorpulten min med magevondt. For å si det sånn, vil du meg noe vondt er det bare å gi meg et glass pepsi max eller en yoghurt, så er det gjort... Allikevel er det så vanskelig å motstå fristelsen når den er der, så tilgjengelig......

Så spørsmålet mitt er; hvordan løser jeg dette? Må jeg rett og slett slutte å spise mat, og leve på vann, luft og kjærlighet?? Luft har jeg forsåvidt nok av, både på utsiden og innsiden av kroppen - og det er selvsagt det sistnevnte som er det store problemet i min hverdag!

Skal jeg for eksempel en tur på stranden er jeg nødt til å faste, for å kunne gå med hodet hevet i bikinien. Jeg kan jo fortelle dere om den gangen jeg dro på apoteket for å kjøpe ibux, og den snille damen i kassen opplyste meg om at gravide ikke kunne ta ibux. Flott - takk for informasjonen!

Nå sitter jeg faktisk her å ler litt av meg selv. Jeg har klart å skrive omtrent et helt blogginnlegg om promping, sånn indirekte.. Jeg promper ikke altså, trossalt! Jeg raper!
På dette bildet er jeg faktisk gravid da...... Sånn til informasjon!

Uansett.. Nå er det helg, og det skal bli vanvittig godt. I dag kommer Sarah til meg. Har ikke sett henne på evigheter, da hun har feriert i India den siste tiden. Det blir koselig å se hun igjen! Ellers skal helgen gå med til Teo-kos. Vi skal blant annet i barnebursdag i morgen som jeg tror blir stor stas for både store og små! Milla blir 2 år ♥ Nå ønsker jeg alle en fantastisk helg - jeg skal dra å hente mannen i mitt liv i barnehagen ♥

6 kommentarer:

ems sa...

Hei! Det kan fint være at du har en soppinfeksjon i tykk tarmen.. Den skaper alle de problemene. Du kan finne ut dette ved å gå til tarmskylling. Det høres kanskje litt gross ut, men det hjelper noe VELDIG!! Her er linken til en av de beste (av tre) klinikker i Oslo. http://www.tveitanklinikken.com/ Jeg anbefaler lukket system første gang du går dit. De er utrolig hyggelige, og det er lukt fritt og absolutt ikke ekkelt. Btw, man kan ha opp til 4 kilo 'restavfall' i tykktarmen som gir fra seg toksiner!
Hvis du har Candida (soppinfeksjon) må du gå på antibiotika og en STRENG diett i ca 14 dager. Etter dette kan jeg love deg at du har et nytt forhold til mat. Jeg spiser absolutt ikke hvete eller svin lenger og kun litt ost og det som er i kaffen av meieriprodukter. ANBEFALES!! Det er en veldig vanlig tilstand, men kun de færreste tørr å få diagnosen på denne måten.. :)
Håper det kan være til hjelp :)

Drømmeland sa...

Tips:
Ta noen allergitester
(f.eks melk/laktose-intoleranse eller glutenallergi).

Hvis du slår ut på noen slike tester, er det i hvert fall lett å vite hva man må unngå:)

Monica Jensen sa...

ems: oida,det har jeg aldri hørt om! men skal absolutt undersøke dette! :) takk for tipset!! :)

drømmeland: har allerede tatt disse allergitestene! men takk for tipset :)

Monica Jensen sa...

EMS: jeg har et par spm til jeg :)

1. Hvordan finner de ut at det er soppinfeksjon i tykk tarmen?
2. Hvor mye koster det?

:)

Anonym sa...

Promp det ut. din lille prompejente.

Monica Jensen sa...

ja,jeg får vel dufe det ut jeg...