torsdag 16. september 2010

Colosseum klinikken

Nå har jeg vært på klinikken hvor jeg opererte meg for å undersøke om disse kulene kan ha kommet pga operasjonen. Jeg har ikke hatt noe kontroll etter operasjonen(har glemt det helt bort),så vi gjorde det i samme slengen..
Kulene hadde ikke noe med operasjonen eller protesene å gjøre. Heldigvis. Men nå gjelder det å finne ut hva de faktisk er da. Forhåpentligvis blir jeg klokere snart!
Ellers så fikk jeg sett på før-bilder. Og herregud, jeg skjønner nå hvorfor jeg valgte operasjon. Det var ikke et mye lekkert syn. Ble helt sjøsyk av å se på de bildene jeg.. Legen var veldig fornøyd med resultatet. Han ble positivt overrasket faktisk. Og det er jaggu jeg også-og enda godt er det ;-)
Nå skal jeg låne meg en dusj her i Oslo og dra videre i bursdag. Er helt stressa jeg! Klem fra meg!

-fra mobilen

Ingen kommentarer: