lørdag 18. september 2010

Naken og uviten

Her på lændet blir man godt vant med å ikke ha flust av naboer. Spesielt når stedet man bor er midt på et jorde. Da kan det fort hende du får mer sjokk når du titter ut av vinduet å ser mennesker enn når du ikke gjør det... Vel, åkeren er klipt, og jordet har tydeligvis blitt det perfekte stedet for Tomters beboere og lufte hundene sine. Det fant jeg ut da jeg løp rundt her naken og uviten, og jeg plutselig hadde selskap av en gammel mann og bikkja hans. Okei da, de sto kanskje ikke i stua mi, men de var ikke langt unna.. Jeg taklet det selvfølgelig med glans,og fortsatte med å løpe naken rundt mens jeg blunket til han. Neida. Jeg ble selvfølgelig kjempeflau og løp til badet der alle vinduer er godt dekket for. Note to myself: aldri forlate badet uten klær! Sjansen for at han faktisk så meg i det hele tatt er ca lik 0, da han hadde verdens tykkeste brilleglass!

Nå driver jeg og ordner meg for kvelden. Jeg skulle egentlig vært hos Hanne akkurat nå for å fikse meg litt der, men først må jeg finne noe å ha på meg. Det er et evig prosjekt. Dere jenter vet nok hvordan det er.. Dit vi skal i kveld må man nemlig pynte seg, noe som betyr ikke converse eller hullete jeans, og da dukker problemene opp med en gang.... Hold-in strømpebuksa ligger i hvertfall klar, så da har jeg i det minste én ting i boks.... Føler jeg dog må ha noe tilbehør til!

Vel, nå må jeg egentllig kjappe meg jeg... Jeg er så treig når det kommer til sånne ting asså. Blir fortapt i musikken og driver heller å loker rundt og bruker alt for lang tid på å sminke meg, alt for lang tid på å ordne håret og alt for lang tid på å finne tilbehøret til hold-in strømpebuksa.. Men Hanne, jeg kommer før det blir mørkt!!! =)

Ha en flott lørdagskveld, tittere!!

10 kommentarer:

Véronique sa...

Haha.......jeg må bare le av han som gikk forbi med hunden mens du var naken ;)


Ha en fin kveld i Drøbak :)

daniel sa...

haha. kjenner den igjenn. vært borti noe av det samme selv. så er jeg heldig og har hundehjørnet lufte plass på ski rett inn skogen fra meg. nok tur gåere her ja:) ikke vondt å sote vinduene nei. hehe
du får ha en fin lørdag kvelg.

Anonym sa...

Hei, jeg er fra Norges nudistforening. Vi ønsker at flere nudister skal bli med i vår forening. Om du blir med så får du ett medlemskort og t-skjorte, nei ikke t-skjorte.

Da kan du sprade rundt naken med mange likesinnede.

Monica Jensen sa...

takk,det hørtes fristende ut!

Anonym sa...

Flott! Det er fra Norges nudistforening her igjen.

Kunne du ha satt opp en liten filial i Tomter? Vi søker etter ett sted hvor vi kan ha våre nudistgrillinger nå på høsten. Mange av våre medlemmer er ramme på å lage pinnebrød.

Hva om du setter opp en liten promoteringsbod ved torget på Tomter? Flere medlemmer er alltid bra.

Monica Jensen sa...

itj no problem! men det bli itj fæst uten skinnvæst....?

Anonym sa...

Vi nudister bruker ikke skinnvest.

Monica Jensen sa...

hmmm...da er nok ikke jeg en nudist! for jeg bruker skinnvæst og mokkasina meeeeed dusk!

Anonym sa...

Ånei. Da går det ikke. Vi kan ikke ha folk i nudistforeningen som sprader nesten naken rundt i mokkasiner og skinnvest.

Vi i nudistforeningen ønsker å bli tatt seriøst.

Monica Jensen sa...

Ja,jeg forstår det. en gjeng med nudister ser alltid veldig seriøse ut! :)