tirsdag 21. september 2010

Ok, det er greit...

...at høsten er her. Peisen min virker igjen! Det betyr at jeg slipper å få istapper fra nesa inne i stua mi i vinter. Det betyr også at det kommer til å bli masse hyggelig innekos de neste månedene. Herlig!

En eller annen servicemann har vært her og fikset mens jeg var på jobb. Jeg stoler såpass på naboene mine så jeg lar de få nøkkel til leiligheten min hvis det er noe som trengs å fikses her på dagtid (ok da, egentlig håper jeg de skal få veldig lyst til å vaske ned hele kåken min!) Jeg føler de passer litt på meg. En liten trygghet å ha ett sett med ekstra "foreldre" i annen etage som stiller opp hvis det er noe jeg skulle trenge litt hjelp til! =)

I kveld har jeg hatt besøk. Vi har grillet oss selv som levende marsmallows foran peisen. Nå har besøket dratt hjemover, og jeg skal krype til sengs og drømme meg litt bort. Det er så godt, det.. Lage sin egen drøm, og smile seg selv i søvn. Flere som gjør det innimellom? Eller er det bare enda et eksempel på at jeg er litt.....rar?

Ellers så har jeg en gledelig nyhet å fortelle dere (sånn bortsett fra peisen..). Vi hadde tikka masala til middag, og Teo elsket det. Det betyr at vi skal ha det til middag hver dag i årene fremover. Hurra for god oppfinnelse når det kommer til middagslaging ;)

Vel, sove godt tittere. Jeg har litt søvn å ta igjen. I natt hadde jeg nemlig to små føtter i bakhodet/nakken/ansiktet/ryggen/magen til enhver tid. Vi håper på en bedre natt i natt. Eventuelt en liten gutt som klarer å ligge stille om han ender i mammas seng denne natten også.. Jada, jeg vet, jeg gjør meg selv en bjørnetjeneste ved å ta han over i min seng. En real bjørnetjeneste. En bjørnetjeneste som jeg sa før jeg ble mor at jeg aaaaldri skulle gjøre. Vel, den kampen får jeg ta en annen dag. Nå prioriteres søvn fremfor å fly frem og tilbake mellom to kalde soverom. Søvnen er hellig her i huset, for ellers forandres en ellers ganske så allright mamma til en drage som verken fungerer på jobb eller hjemme.
God natt =)

PS: Jeg er så trøtt at jeg faktisk mer eller mindre har skrevet dette innlegget i søvne - det kan derfor være at det er mindre interessant. Greit å ha noe å skylde på når dere må snorke dere gjennom det! ;)

6 kommentarer:

Véronique sa...

Det er så koselig med peis :)

Håper at du får sove godt med lille ormen ved siden av deg :)

Natta!

Anonym sa...

Dette er ikke kritikk, for jeg mener at folk må gjøre det som føles riktig for en selv og sine barn- men et lite tips for å slippe netter med små føtter i ansiktet, oooog slippe å løpe frem og tilbake ; legg en madrass på rommet til Teo. Vi har gjort dette når lillemor her i huset har vært syk. Slik at når hun våkner, legger man seg der inne. Så får barnet trøsten det trenger, men må roe seg i sin egen seng. Slik forstyrrer man ikke gode soverutiner. Helt enig med deg, søvn er viktig- men GOD søvn er kanskje en forutsetning.
Uansett, lykke til :)

Anonym sa...

Oi, her var det mange vi'er, er det deg og teo, eller var det en tredje vi der???

Smile seg selv i søvn gjør man bare når man er forelsket, gjør man ikke?....

Monica Jensen sa...

Veronique: Både Teo og jeg sov veldig godt i natt. Deilig :)

Ja, enig, kjempekos med peis :)

Monica Jensen sa...

Anonym: Tusen takk for tipset! Hvis det fortsetter sånn skal jeg ta i bruk tipset ditt. I natt sov han hele natten i sin egen seng :)

Monica Jensen sa...

Anonym: Forelsket er jeg ikke - selvom jeg gjerne skulle ønske jeg var det ;)

Vi'ene i dette tilfellet var enten Teo og meg, eller Teo, meg og Pernille (kusina mi, som var på besøk hos meg) =)