lørdag 25. september 2010

Rådyr og en tidlig start på dagen?

God lørdagsmorgen!

Da lillemann våknet i dag halv seks brukte jeg den neste halvtimen på og si "nei, sove..det er natta..man står ikke opp før seks". En halvtime senere tittet jeg nøyere på klokka, og da var den syv. Enten flyr tiden i det huset her ellers så blinxa jeg innmari første gang jeg tittet på klokken. Jeg holder en knapp på sistnevnte!
Da fikk jeg derimot fart på meg. Så nå er lillemann ferdig påkledd, og har kost seg med dagens frokost, rådyrtitting og barnetv. Takk Gud for barnetv på morgenen. Han er litt "sjøla" i nesa si, så i dag fikk han varm te til maten. Det smakte kjeempegodt, til mammas store glede. At han sier "ææææssj bææsj" etter hver slurk er bare en liten bagatell =)

Vi har flere "faste" rådyr utenfor her. En mamma og en baby, og en familie på fire. De siste dagene har familien på fire blitt til tre.. Den ene ble påkjørt borte ved barnehagen til Teo her om dagen. Stakkars. Jeg prøvde meg som vanlig på et aldri så lite bilde av dem, men hver gang jeg kommer ut med kamera løper dem. Kan ikke forstå hvorfor?
I dag skal vi på lunsj til pappa, titte innom tante Christine (søsteren til Eirik) og onkel Henrik som har bursdagsfeiring og sove over hos Hanne, Milla, Magnus og Martin. En fiiin fiin dag!! =) 

1 kommentar:

Hanne sa...

Hihi! Har opplevd det samme når jeg har vært våken med Magnus noen (mange) ganger i løpet av natta :)