onsdag 8. september 2010

Se på denne jenta!

Det er ikke ofte jeg blir veldig imponert når jeg ser på x-factor (eller lignende). Det kan ha noe med at jeg er et multitalent uten like selv..... Sønnen min skjærer grimaser når jeg synger for han, og roper "natta" høyt i håp om at jeg skal ta et hint! Vel....

Uansett, her en dag så jeg et klipp av en dame som virkelig imponerte meg. Hun er rimelig nervøs, og automatisk tenker man at dette er nok en person som gjør deg rød i ansiktet og pinlig berørt, men den gang ei.. Hun leverer, og jeg digget attituden hennes! Du kan lese om denne jenta her, og i denne artikkelen finner du også en link til auditionen hennes. Hva synes du?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Cher Lloyd synger fantastisk på den sangen. Spørsmålet er om hun fortsetter like bra. Jeg "snublet" over henne på youtube for en tid siden, før VG oppdaget henne (treige journalister..hehe), og ble mektig imponert.

Anonym sa...

Les hele bloggen, ganske bra