onsdag 29. september 2010

Selvstendig?

Jeg liker å se på meg selv som et selvstendig kvinnemenneske som ikke er avhengig av å ha en mann i livet mitt. Sannheten er at det er bullshit. Jeg, som så veldig mange andre, liker å tro at jeg ikke trenger en mann. At jeg er en nymotens kvinne som kan bruke og kaste, klare meg selv på alle mulige måter og ikke føle et savn etter det motsatte kjønn. Sannheten er jo selvsagt noe helt annet.

Sannheten er at jeg er et såkalt patetisk kvinnemenneske som så sårt savner oppmerksomhet, kos og omtanke. Jeg savner sommerfugler, en som får meg til å le og en jeg kan støtte meg til på kjipe dager. Mest av alt savner jeg en som jeg kan sove med – og det kommer fra jenta som liker å breie seg ut å ha hele senga for seg selv!

Jeg skulle til tider ønske at jeg ikke brydde meg, men sånn er ikke jeg – sånn er de færreste jenter. Vi kan prøve så godt vi bare kan, men det er sjelden vi klarer og rett og slett gi faen! Vi er lagd sånn.. Har for eksempel en jente sex med en gutt skilles det ut et hormon som gjør at man knytter seg til partneren sin, uansett om man vil eller ei. Sånn har ikke gutter det. De gutta har det så enkelt.. Hormoner har skylden til så mye tull! ;)

Hvorfor føler jeg det savnet når jeg ellers trives så godt alene? Det er jo ikke et savn jeg føler i hverdagen generelt, det er når natten kommer at savnet kommer.. Faen! Alle synes vel at det er godt å ha en armkrok å varme seg i en kveld innimellom..?

Det er sant det dem sier; Man kan ikke leve med dem, men heller ikke uten dem...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Alle mennesker som ikke er totalt sadister har det savnet/følelsen. Både jenter og gutter.

Men de fleste vil ikke innrømme det idag, viser man følelser og åpner seg for andre er man sårbar.

Anonym sa...

Hei. Dette er fra foreningen for folk som ikke liker å ligge i armkrok.

Vi har en liten informasjonskampanje gående som omfatter at det å ligge i armkrok er oppskrytt. Å ligge i armkroken til en annen kan medføre diverse ubehageligheter: svettelukt, ubehagelige liggestillinger, arm som sovner og noen ganger kan det bli litt for varmt.

Går du inn på hjemmesiden våres kan du lese om fler ulemper ved å ligge i noen sin armkrok. Takk.

Anonym sa...

Hallo. Det er en bryter her. Jeg har ligget i mange svette manns armkroker i min tid, og det er ikke noe digg. Det skal jeg love deg.

Når jeg lå på matta i de svette armkrokene så var alt jeg ville å komme meg vekk.

Uff. Skjønner ikke det med armkrok jeg.

Anonym sa...

Hei du Monica. Skal jeg si deg noe som er bedre enn armkrok?

Det er krokfot. Det er når man steller ut foten når noen går forbi og spenner bein på dem.

Mye mer gøy enn armkrok ihvertfall.