søndag 5. september 2010

Små ord

Ting skjer i rakettfart om dagen. Språket utvikler seg og han setter flere og flere ord sammen til små setninger. Han fanger opp det vi sier og hermer så godt som bare det. Med andre ord må man passe litt ekstra på hva man sier ;) Det er litt vanskelig å legge gamle uvaner fra seg, men samtidig så er det veldig nødvendig, med mindre man vil ha en liten 2åring i hus som banner verre enn en full sjørøver!
Bare i dag har det kommet noen nye setninger, og jeg blir like overrasket og stolt hver gang. Jeg lå på senga og fant fram noen go'låter på youtube nå i ettermiddag. Plutselig kaster luringen seg ned på senga ved siden av meg, ser rart på meg, og sier: "Hva er detta a, mamma?" DA måtte jeg le! HE HE. Jeg tror årene fremover kommer til å bli virkelig morsomme på prate-fronten, og jeg tror han kommer til å komme med en del gullkorn som kommer til å få frem latteren hos de fleste, spesielt meg. Det kommer nok noen setninger etterhvert som jeg sikkert kunne vært foruten også, men det følger med i pakka ;)
Han har virkelig vokst den siste tiden og gått fra få ord til veldig mange ord. Det er så gøy. Ekstra gøy er det å se at han blir så innmari stolt av seg selv også ♥

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, ja, gled deg til gullkornene fremover! :D

Vi har hatt noen situasjoner der jeg godt kunne tenke meg tilbake til den perioden der ordforrådet ikke var SÅ stort ;)

Monica Jensen sa...

HE HE, det kan jeg tenke meg :D

Det kommer mye rart ute av små barn gitt ;)