onsdag 15. september 2010

Snart 1 år siden...*film*

Dette filmklippet ble spilt inn for nesten ett år siden. Tenk så fort tiden har gått. Han er lik seg selv da 
På den tiden var han kanskje litt mer stille, men han var like aktiv, og like herlig. Bjørnen sover er fortsatt en av hans favorittsanger, forskjellen nå er at han ikke bare smiler, men slenger seg ned på gulvet og later som han sover mens han prøver å synge med. Utviklingen er så morsom å følge med på. Jeg har ikke mange filmklipp av han, men de få jeg har kan Teo og jeg titte på om og om igjen - veldig artig for oss begge to =)

Hvis du lurer - ja, det er jeg som er frisøren hans ;) Neste hårklipp skal bli gjort av farmor/svigermor (jeg liker å kalle hun det fortsatt), da hun faktisk kan klippe i motsetning til meg! ;)

Ingen kommentarer: