mandag 13. september 2010

Å sove er tingen

Dette har vært en skikkelig møkkadag. Det siste halve året har jeg hatt en del mer motgang enn medgang, og det kan hvem som helst bli utslitt av. Da jeg føler bitene faller litt på plass dukker det opp nye problemer som er bare enda verre. Nå er jeg lei alt, og jeg trenger en ferie fra stress, mas og meg selv.
Når skal Monica få lene seg tilbake og føle at livet går i det minste litt på skinner....? Nå skal tårene tørkes og jeg skal ta en tidlig kveld. Hodet mitt sprenges snart i tusen fillebiter! Jeg føler meg så mislykka i dag..

God natt, tittere!

5 kommentarer:

Hanne sa...

Til deg:

http://herixta.blogspot.com/2010/09/monka.html

Håper det hjelper litt i hvertfall :)

Monica Jensen sa...

du er så god du!! :) kjempeglad i deg!

Maja sa...

Hjelper vel egentlig ikke, men har en sånn dag jeg også..og nattesøvn kan jeg vel bare glemme i dag..men satse på en god dag i morgen hvertfall en bedre en, å så fokusere på jenta mi så pleier hun å lyse opp dagen..:) Tenk samtidig på alt positivt en har..Ønsker deg en strålende dag i morgen og medgang fremover hehe..Natta Monica

Bettina sa...

Kjære deg Monica, jeg er en som leser bloggen hver dag, men aldri kommenterer!
Men idag må det til, kjente det vonde du skriver helt gjennom skjermen og ned i magen..

Jeg sender masse lykketanker og er helt sikker på at det går bra, magefølelsen har ofte riktig!

Hilsen hverdagsleser :)

Anonym sa...

Sender deg en stor klem!

Håper dagen i dag har vært en god dag for deg :)