fredag 10. september 2010

Spesiell

En helt spesiell blogg med helt spesielle bilder. Ta en titt ;)

Nå dro nettopp Sarah hjemover etter en koselig, men varm kveld. Jeg fikk nemlig gasspeisen min til å fungere i kveld, for første gang siden tidlig i våres. Problemet er at det bare ble varmere og varmere her, og umulig å skru den av. Da vi bikket tredve grader hadde vi begge probemer med å puste. Takk og lov finnes det grytevotter og en helt spesiell bryter under selve gasspeisen. Den ble redningen i kveld!

 Nå skal jeg kaste meg i seng slik at jeg er klar når lykkeliten våkner i morgen tidlig. Gleder meg masse til i morgen. Vi har mange planer, som alltid, og det er morro! God natt ♥

Klem fra meg**

1 kommentar:

Hanne sa...

Måtte inn og titte på den bloggen, den var supersøt! Herlig! Den babyen må sove litt tyngre enn Milla og Magnus gjør, for de våkner så snart de hører et lite knepp..