tirsdag 28. september 2010

Tidlig ute? Trygt?

På grunn av lille astmagutt sto vi opp halv seks i dag tidlig. Jeg tok det med et smil, og tenkte "Ja,da kan jeg være på jobb til syv og så dra tre,og dermed får vi mer tid til kos i ettermiddag". Så feil kan man ta.. Utrolig hvor lang tid man bruker på "ingenting" når man er trøtt om morgenen. Ungen ble klar i rekordfart, og mens han spiste frokost ble jeg klar - ikke i rekordfart, men.... Jeg ble i hvertfall klar. Da klokken var ti på syv var vi ferdige til å gå ut av døra. Hva hadde vi brukt 1,5 time på? Vel.. Nå var vi i hvertfall klare!
Så... Hvor er mobilen min? Jeg spurte Teo om han visste det. Han bare tok hendene opp i været og trakk på skuldrene, heelt uskyldig i dette tilfellet. Jeg lette på alle tenkelige steder, til og med inni kjøleskapet. Man vet jo aldri.. Etter 20 minutter med leting fant jeg den, under badekrakken til Teo. Jeg kan ikke huske at jeg har lagt den der, så jeg tror min partner in crime har tenkt "hoho, nå skal vi se om vi får topplokket til mamma til å koke..." Til informasjon, jeg kokte ikke over, men det var jo litt synd at vi ikke kom oss ut av døra såpass tidlig som jeg hadde håpet, spesielt med tanke på at vi sto opp så sinnsykt tidlig!

Ferdig påkledd, klare for å dra. "Jeg har bææsj"! Herlig! Av med klær, spyle den såre rumpa i dusjen og var vi klare. Klokken var halv åtte! Tidlig ute sa du...?

Ting går som regel ikke etter planen med små barn i hus. I mitt tilfelle prøver jeg å vri det til noe positivt, for jeg har alltid vært fæl til å planlegge ting til punkt og prikke. Før hadde jeg lister når det kom til alt. Nå kan jeg like så godt bruke disse listene som dopapir, for de blir ikke fulgt uansett, noe som egentlig er veldig positivt. Det er deilig å ikke vite hva som skal skje til enhver tid, på tross av at ting gjerne tar litt lengere tid! =)

Ellers så har jo jeg en sterk spenstig liten gutt i hus. Det nye stuntet er å hoppe opp på baderomsvasken. JADA. Han setter badekrakken (den er ca 10-15 cm høy) sin inntil vasken, hopper så høyt han kan (han hopper høyt til å være så liten), og så bare drar han seg opp med armene sine. Vips, så er han oppå vasken, klar for å falle ned i flisene. Trygt? Ikke i det hele tatt! Baderomsdøren er til enhver tid igjen, og jeg er plutselig glad for at jeg har runde håndtak som han ikke klarer å vri på!

Ingen tvil om at han har arvet både styrken og spensten til faren sin... Jeg vet jeg har mye morro å se fremover til de neste årene, hvertfall hvis han har arvet fantasien til pappaen sin også ;)
Det er sjelden jeg rekker å kjede meg! ♥

3 kommentarer:

Véronique sa...

Nydelig Teo :)

Lykkelig som liten.. sa...

Hei hei :)
Ja dette kjenner jeg meg så absolutt igjen i ;) De dagene vi har litt dårlig tid kommer vi oss alltid ut i tide, men har vi god tid, ja da bruker vi mye tid på ingenting da :) Og det er jo igrunn litt morsomt å tenke på :) hihi

Og så nydelige bilder av gutten deres da :) Og virker som at han er en skikkelig guttegutt, akkuratt som min ;)

Ha en nydelig uke :)
Klem Tina

Monica Jensen sa...

Takk,Vernonique! :) Han er den beste :)

Ja, det er rart det der - at man skal sose bort tiden noe innmari når man har god tid. Godt vi ikke er de eneste ;)
Hehe, ja, en skikkelig guttegutt. En utfordring, men utrolig morsomt :D artig med gutter :D

ha en kjempefin uke du også! klem fra meg :)