torsdag 23. september 2010

Torsdag = barnefri

Hver torsdag har jeg barnefri. Jeg har fortsatt ikke vendt meg til det at jeg har en hverdag i uka uten Teo. Det er rart å komme hjem fra jobb og ha muligheten til å sette seg ned i sofaen og gjøre absolutt ingenting. Det er litt deilig også, for man er jo ganske sliten etter en lang dag på jobb.

Noen torsdager velger jeg å jobbe overtid, mens andre torsdager slapper jeg av hjemme eller er sammen med venner. I dag blir det en liten kombinasjon. Først en halvtime på sofaen med nudler og pc'n, så en kjapp dusj og så skal jeg videre til Ski for å møte Miriam og Anne. Akkurat i det man setter seg ned på sofaen merker man hvor sliten man er, og da kunne man egentlig tenke seg å bli der resten av kvelden, men jeg vet også at energien kommer krypende med en gang jeg møter jentene. En stund siden sist, så jeg gleder meg! =)

Kvelden skal tilbringes på Bowlers eller Egon. Ski har ikke allverden av steder å by på, så da faller valget på en av to steder - så lenge de har kaffe er jeg fornøyd ;)

Ellers kom jeg over noe på facebook i stad, som fikk meg til å tenke litt.. Så jeg deler den med dere.. Det er jo så sant!
Nothing last forever, so live it up, drink it down, laugh it off, avoid the bullshit and never have regrets, because at one point everything you did was exactly what you wanted..! =)
Nyt torsdagskvelden - helgen starter i morgen, og jeg skal kose meg med Teo i helgen ♥

7 kommentarer:

Hanne sa...

Har du og Teo planer for helgen? Jeg vurderer å ta med Milla på Åpen brannstasjon ved Korsegården i Ås, og tenkte kanskje dere ville være med :) Teo ville vel like brannbilene tenker jeg ;)

Anonym sa...

point ikke piont! back to school

Monica Jensen sa...

sorry, skriveleif....

Monica Jensen sa...

Hei snuppa :) Teo og jeg skal besøke pappa på lørdag vi. Ellers hadde det vært hyggelig. Men vi kan jo kanskje møtes på søndagen? :) klem

Hanne sa...

Hva med lørdagskvelden da? Jeg er alene hjemme med barna ;)

Monica Jensen sa...

Skal Martin ut?

Jaa, det høres koselig ut! Tenkte du at vi kunne sove over? Vi kommer vi :)

Hanne sa...

Oh yes! Indeed! :)