tirsdag 7. september 2010

Trygg i trafikken

På vei til jobb i dag holdt jeg på å ta livet av en unge!

Det var så utrolig nærme. Farlig nærme. Vi snakker millimeter!

Jeg ante fred og ingen fare og putret av gårde gjennom Ytre Enebakk. Plutselig kommer det en unge i full fart på sykkel ut i veien, uten å se seg for. Jeg bremser alt jeg kan. Hjula piper og alle varsellamper i bilen blinker(!). Heldigvis traff jeg han ikke, men det var virkelig nære på. Jeg satt der med hjertet i halsen, og bilen som kom i motsatt kjørefelt la seg på tuta for så og kjøre etter gutten. Noen trenger å informere han om at han må være litt mer oppmerksom/forsiktig i trafikken!

Det er så utrolig fort gjort. Det er skremmende. Barn kan være så kortenkte innimellom, og forstår gjerne ikke konsekvensene av hva dem gjør. Min store skrekk er at mitt barn skal komme ut for en trafikkulykke eller at jeg skal kjøre ned et barn! Jeg skal passe på å få det inn med t-skje for Teo at han må være forsiktig i trafikken! Det er så mange barn som har dødd på grunn av at de har syklet i hundreogti ut i veien uten å se seg for. For noen år siden var det også en episode i Ski. Det er så skummelt!

Kjør forsiktig!

1 kommentar:

Anonym sa...

Takk for en interessant blogg