fredag 3. september 2010

Turister på tur!

Hotellet vårt ligger litt utenfor...alt det andre. Vi har derfor tatt en del trikk, da taxi kan bli litt dyrt i lengden. Snakk om turister på tur. I går gikk vi en god stund for å finne en trikk. Vi hopper på den første og beste, kjører en liten stund og får beskjed om å gå av for vi er på siste stopp. "Javel", tenker vi.. Da vi går av står vi og undersøker kartet i ca 5 minutter for å finne ut hvor vi er, før vi snur oss og ser rett på hotellet vårt. Jævla fint!

Resten av dagen brukte vi på å ta trikk i stikk motsatt retning fra der vi skulle. Disse trikkene her er jo helt umulige. Man kan bli forvirra av mindre!

I går kveld etter å ha tuslet rundt i mange timer, spist mat nok for 12 personer og hatt det generelt veldig gøy, skulle vi ta trikken hjem for å freshe oss litt opp og dra ut en tur for å feste litt. Vi endte opp med å ta trikken til endestasjonen, i motsatt retning. Går det an? Så måtte vi vente på trikken som tar oss til vårt hotell igjen, som da bare går en gang i timen.. Vi bestemte oss for å titte litt rundt mens vi ventet på trikken, noe som resulterte i at vi løp som to idioter etter trikken litt senere, uten hell... Hey, taxi!

Vi kom på hotellet, skulle bare hvile oss litt - og vips var vi begge borte og våknet nå. Om en time skal vi være ute av hotellet, og bruke resten av dagen på noe annet enn trikkekjøring! ;) Hittil har vi hatt det kjempemorsomt. En by som må oppleves!

Ingen kommentarer: