søndag 12. september 2010

Vekt, kropp og full fart

At det er søndag stopper ikke oss fra full rulle fra tidlig om morgenen. Her har vi lekt, badet, hoppet i senga, lært seg å klatre ut av senga (iiik), spist og jeg har vasket og skuret nesten hele leiligheten. Lillegutt var helt utslitt etter en hektisk morgen,så han sovnet nettopp, og nå skal jeg vaske meg ferdig og kaste meg i dusjen. Så snart han er våken skal vi ut å finne på nye sprell!

Jeg har et sterkt behov for å holde meg litt i aktivitet i dag kjenner jeg. Jeg sitter så mye stille på jobben min, og jeg merker kiloene trenger seg på igjen. Kan ha noe med at jeg spiser meg stappmett under hvert eneste måltid, og ja, sitter en del stille på hverdagene. Så nå må jeg dra meg selv i nakken, for det er ingen god følelse å kjenne kiloene rase på og buksene bli trangere og trangere i livet. Så fra nå av skal jeg gå tilbake til gode gamle rutiner, og spise ofte, men aldri spise meg stappmett + bruke kroppen på kveldstid og i helger med lek og morro!

Jeg har aldri vært en person som har tenkt så mye på hva jeg veier, men da jeg gikk ned en del i våres merket jeg hvor mye mer jeg trivdes med kroppen min, og jeg vil gjerne holde litt på den følelsen. Klær satt bedre på, og jeg følte meg generelt mye bedre. Jeg fikk også motivasjonen på plass til å spise sunnere og mer "riktig". Så nå er derimot fokuset på vekten min litt større, og jeg vet ikke helt om det er så positivt, for til tider kan jeg føle at jeg blir litt opphengt i det, og det er ikke bra! Men et sunt kosthold og aktivitet er derimot veldig bra, så der må jeg igjen skjerpe meg!

30 days har jeg på video. Jeg synes det var helt ærlig drit kjedelig, men kanskje jeg bør i hvertfall gjøre det 2-3 kvelder i uken, bare for å få ut litt energi og få svettet litt...? Ingen dum idé!

Nå får jeg fortsette. Sitter man ned for lenge merker man hvor godt det er. Hei og hopp!

Ingen kommentarer: