tirsdag 26. oktober 2010

Bare litt trøtt.. Sykt barn!

Jeg er bare litt trøtt om dagen, så derfor er det lite med blogging. Lillegutt har blemmer på leppene, tunga og i svelget. Han hadde hånd,munn-og fotsyken i fjor (trodde vi),så barnehagen mente det var vannkopper han har fått nå. I morgen bærer det til legen..

4 timer har jeg sovet på snart 2 døgn, hodet mitt sprenges snart og jeg skal være supermom og tankeleser. Det er ikke så veldig lett å være alene nå. Ingen som kan komme med råd og forslag, ingen som kan avlaste og ingen som kan si de rette og trøstende ordene til lillegutt når jeg går tom for ord. Jeg synes så utrolig synd på han. Jeg klager, men det er jo HAN det er synd på! Det er han som har vondt, som ikke orker å drikke eller spise, det er han som er syk! 

Forhåpentligvis har legen en vidunderkur i morgen, men mest sannsynlig er vel dette noe som må gå over av seg selv. Nå har han fått en paracet, så heldigvis er formen hans litt bedre nå. For første gang på flere timer smiler han og tuller litt. Go'gutten min! Ellers i kveld har han ropt "au,mamma,blåse", og jeg har blåst, trøstet, kost, trillet i vogn, sunget, lest - ja,alt for at han skal "glemme" vondtene sine litt. Det er ikke så greit med syke barn =(

5 kommentarer:

Véronique sa...

Stakkar Teo :(

Jeg får vondt i hjertet mitt nå :(

Monica Jensen sa...

det gjør jeg også :( får ikke i han noenting,så den lille runde magen hans har blitt helt flat :(

venter bare på at klokka skal bli 8.00 aå jeg kan få ringt legekontoret!

Kjersti sa...

uffa meg...:-( ikkje is en gang heller? gelé? ikkje akkuratt sunt, men kanskje bedre enn ingenting...?god bedring til lille vennen!

Anonym sa...

God bedring til Teo! :)
Håper dere får en god natt med søvn begge to :)

Anonym sa...

Heisann. Orker du ikke å blogge kan du bare slenge opp en rask youtube video og spørre spørsmål. Feks: Burde små barn bruke sykkelhjelm, eller burde de får slippe siden det ser helt dust ut?

Slike ting.

Hilsen: Sertifisert Blogg Ekspert