søndag 10. oktober 2010

Barnelatter og massemord

En stikkpille i rumpa (på minsten vel og merke) og tidlig i seng på oss begge har gjort underverker med både humøret og helsa. Nå er vi klare for en uke i Portugal!! =)

Morgenen våres har bestått av masse latter, hårklipp på minsten (jeg lovte meg selv at jeg aldri skulle klippe han igjen - men vips så sto jeg der med saksa gitt), lek og morro på terrassen - også kalt massemord av edderkopper/stankelbein. Fy søren, 10(!) stykker var på vei inn døra her samtidig. Jeg har lettere angst for sånne groteske jævler av noen krypdyr, men heldigvis har jeg en real mann i hus som hoppet og trampet på dem alle. Ja, vi snakker om Teo. Flink gutt!! Jeg har lært han å være snill med andre dyr da vel og merke, type ordentlige dyr!

Ellers har vi gått tur i det fine været, og nå sover minsten søtt mens jeg har vasket hele leiligheten. Deilig å komme hjem til rein og fin leilighet om en ukes tid =)

Teo skal kose seg et par timer med mormoren sin hos oldemor og oldefar mens jeg får pakket. 15 kilo bagasje på meg og Teo. Går det?? Det blir en prøvelse - spesielt med tanke på at jeg ikke har vekt! HE HE!

Ha en fin søndag alle sammen. Jeg skal prøve å få blogget i løpet av uken, så ikke glem oss helt ;) Klem fra Teo og meg som gleder oss til en uke i bassenget/havet ♥

7 kommentarer:

Stine sa...

God tur!:)

Følger med på bloggen din, er i samme situasjon selv så kjenner meg igjen i alt du skriver:) hehe..
Nydelig sønn du har.
Og godt dere fikk en fin start på dagen:)

Monica Jensen sa...

Tusen takk :)

Så bra at andre opplever de samme tingene - på godt og vondt :D hehe!
Ha en kjempefin søndag :)

Véronique sa...

God tur til Portugal :)

Anonym sa...

God tur, kos dere masse! :D

Monica Jensen sa...

Tusen takk, jenter <3

Hanne sa...

Kjenner både misunnelse og litt vemodighet over at du skal dra, først og fremst; jeg vil også!! og det er så trist at du skal være borte en hel uke! hva skal jeg gjøre uten deg? tror jeg har blitt avhengig... hehe!
KOS DEG MASSE! Bli litt brun for meg og :) gleder meg til østfoldbaddate om to uker..
GOD TUR SNUPPELURA!! <3 u!

Monica Jensen sa...

åå,du er søt du!!! :D En uke går fort, og vi skal sees med en gang jeg kommer hjem! :D

gleder meg til østfoldbadet og masse morro med deg når vi er hjemme igjen :)

Kjempeglad i deg!! :) stor klem

PS: det er meldt regn halve uka, så du trenger ikke være såååå misunnelig ;)