onsdag 20. oktober 2010

Det er jo til å bli koko av!

I dag har Teo og jeg hatt kjempekoselig besøk av Veronica og ungene. Det er alt for lenge siden ungene har fått lekt og vi fått oppdatert hverandre om livet. Vi bor et steinkast fra hverandre, men når vi begge har ganske fulle timeplaner kan det gå litt lang tid mellom hver gang. Vi har bestemt oss for at der må det skjerpings til! Så i dag kom Veronica og ungene bort med en pizza under armen.. =)
Med tre unger i hus, på 4, 2 og 1 år, kan det gå rimelig høylytt for seg. Eller, det er å "pynte" på det. Støynivået er så høyt at det er til å bli koko av! Jo mer du sier at dem skal dempe seg og at det er innestemme, jo mer skriker dem. Merkelig det der.. Små rampetasser! ;)

De har dratt ut alle lekene Teo har på rommet, de har revet ned rullgardinen på badet mens de badet (du vet, den som gjør sånn at hele nabolaget ikke ser meg dusje hver morgen - HEI naboer!), de har hoppet i sofaen og på ett tidspunkt sto alle tre på bordet og hoppet derfra også. Da var det nok, og morske mødrene måtte titte frem før ungene faktisk forsto at nok var faktisk nok! ;)
MEN, en morsom og kjempekoselig kveld for store og små! Absolutt! ♥

Nå har jeg ryddet bort alt rot, tatt på meg joggisen og plassert meg i sofaen med Biffy Clyro på full guffe. Deilig! De har konsert i byen i kveld - alle som er der får sikkert en rimelig ålreit aften! Rullgardinen henger på plass igjen og. Foråsiresånn, jeg hadde heller dusjet i vasken på vaskerommet enn å dusje på det badet der uten rullgardin! Nå skal jeg koble av! Hejdå, folkens!

4 kommentarer:

Veronica:o) sa...

Hahaha... Det var ett høyt støynivå for og si det sånn ja... ;) Men det var et tegn på at ungene koste seg hvertfall! Var kjempekoselig på besøk hos deg, og nå er det skjerping til! Ungene sovna på et blunk når vi kom hjem.. ;) Hehe

Monica Jensen sa...

HE HE! Teo sovnet ganske fort han også,så fort han fikk roet seg litt ned :)

det var kjempekoselig. Må gjentas snart igjen :D <3

Véronique sa...

Hørtes som en morsom kveld ;)

mammaKine sa...

Hihi, høres ut som dere har hatt en morsom ettermiddag.
Klem fra Kine.