fredag 8. oktober 2010

En spillekveld i høst

I går møttes vi en liten gjeng hjemme hos Hanne og Martin. Vi hadde kjøpt inn pizzaer, snacks og tilbehør. Klare for spillekveld. Vi var en liten gjeng på 7 personer; Live, Ellen-Beate, Linn, Martin, Hanne, Christer og meg!
Trivial Pursuit var kveldens utfordring. Live og jeg valgte å være på lag. Vi gjorde en skuffende innsats i starten, men som igjen resulterte i mye latter. Det ene spørsmålet var: "I hvilket fylke ligger Årungen?" Jeg roper ut "Ørje!!!!" (wtf?!). Alle rundt bordet knekker sammen i latter. Live prøver å si forsiktig at Årungen ligger vel i Ås.. Men nei, jeg fortsetter å kjøre videre på "Østfold". Til slutt gjorde jeg nesten Live litt usikker også, siden jeg var så innmari bestemt. Jeg tittet over på Christer og Martin som gjorde alt de kunne for å holde latteren tilbake.. Så blir lyspæra over hodet mitt tent; "ah, vi snakker ikke om Aremark nei...Vi snakker om Årungen - som ligger i Ås.. Ja, Akershus!" Noe pinlig det der... Jeg er jo faktisk ikke dum - jeg ble jo bare litt ivrig! ;)

Vi måtte gi oss mens leken var god, da klokken fort nærmet seg midnatt. Etter som jeg husker gikk Ellen-Beate og Hanne av med seieren (gratulerer!), Christer og Martin og Live og meg kom på en delt andre plass, og Linn som var på lag med seg selv kom på tredje plass. Takk for en kjempehyggelig spillekveld! =)

Ellers kan høsten være en nydelig tid...
Ha en fin fredag!!! =)

Ingen kommentarer: