onsdag 27. oktober 2010

Noe bedring i siktet?

Her går no dagan.. Dagene består fortsatt av sykdom, lite søvn og mye gråt. Han har ikke blitt noe særlig bedre synes jeg. Hadde forventet å merke litt bedring på to dager, men nei! Han har ikke spist på to døgn, og den lille bollemagen hans har blitt helt flat. Han er plutselig blitt så liten føler jeg. Heldigvis får jeg i han litt væske. Det tok tid for å få han til å forstå at det faktisk gjør litt mindre vondt om han får i seg noe å drikke. Det går i iskald melk og sjokomelk, men det er greit det, så lenge han får i seg noe. Da får han også i seg noe som metter litt, og litt sukker! Er så fælt å se han være så plaget! =(
I går hadde vi sykebesøk. Av både mormor (mamma), tante Isabelle og pappa Eirik. Stor stas med andre ansikter enn kun mamma sitt. Det var godt for meg å få litt avlastning også, for vet ett punkt begynte jeg å lure på om jeg var på grensen til å bli totalt sinnsyk. 6 timers søvn på 2,5 døgn er ikke noe jeg skal prøve å gjenta ved nærmeste fremtid merker jeg!
Vel, så vi lever hvertfall - selvom formen er på halv 12 her i huset. Håper han straks blir bedre, men det kan vel fort ta en ukes tid tipper jeg. Vi var hos legen i går. Vanskelig å si om det er vannkopper. Hun trodde ikke det siden han ikke hadde noen prikker ellers på kroppen, men jeg har nå sett en og annen prikk rundt på kroppen hans, jeg.. Ellers så var det et virus som kroppen hans reagerer på ved å gi han disse blemmene i munn, lepper og hals. Munn,hånd og fotsyken var det ikke,for det hadde han i fjor - og da endte både Eirik og jeg opp med det også. Jeg har et håp om at det er vannkopper,for da kan man hvertfall stryke det fra lista, men ett eller annet virus er nok et mer sannsynlig alternativ! Bah..
Vælkommin vinter og sykdom!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Fortsatt god bedring til Teo :)

Hege sa...

God bedring til gutten din:) så fin stikkegenser han har. Er den kjøpt eller hjemmelaget? ;)

Monica Jensen sa...

Tusen takk, Hege :) Den er 100% hjemmestrikka av MEG. Næh... ;) Den er fra Inter-Sun (firmaet til onkelen min,der mamma jobber). Tror disse genserne er å få tak i i enkelte bogerud butikker og kanskje coop obs?

Tusen takk, Veronique :)