tirsdag 5. oktober 2010

Gode venner ♥

I ettermiddag tok vi turen til Ann Katrin og Kasper. Det er alltid så koselig å være sammen med dem. Anka og jeg lever jo et ganske så likt liv på mange måter, da vi begge er alenemødre. Da er det godt å lene seg til hverandre innimellom (ofte), skravle og trøste hverandre - og ikke minst le sammen. Det gjør vi mye, vi ler med hverandre og av hverandre. Uten henne vet jeg ikke helt hva jeg skulle gjort. Hun er virkelig en god venninne. Et godt eksempel på at man kan faktisk møte mennesker over nettet - vi møttes nemlig over en babyside da vi hadde termin på samme dag ;)
Rampegutta, som er født med en ukes mellomrom, storkoser seg sammen. Støynivået er høyt, akitiviteten er høy, og latteren er tilstedeværende omtrent hele tiden. De krangler omtrent ikke i det hele tatt. De har det bare gøy sammen!

Morsomt å tenke på at de har vært venner fra Teo var 4 uker og Kasper var 5 uker. Det var da de møttes første gang. Da lå de på en benk på peppes og smilte til hverandre. Fra den stunden har de tilbrakt masse tid sammen, både med mammaene sine, pappaene sine (Eirik og Morten fant nemlig fort tonen de også=)) og sammen alle sammen. Vi har vært på hytteturer, badeland og feiret høytider sammen. Veldig hyggelig!
De er ganske like når det kommer til utviklingen,og har lært de samme tingene med kun et par dagers mellomrom hele veien - både motorisk og språkmessig! Kjempeartig!

Vi har med andre ord storkost oss i kveld, HE HE - som vi alltid gjør med dem!

Nå er mor sliten. Det blir godt å legge seg nå. Legge seg under min superbløte dyne i nyvasket sengetøy og forhåpentligvis få en lang og god natt søvn!
God natt, tittere!♥

Ingen kommentarer: