lørdag 2. oktober 2010

Hafjell

Etter en lang og jævlig dag var det godt å få pakket bagen og kommet seg til fjells. Vi kom opp til stearinlys og tapas. Helt herlig. Det var akkurat hva jeg trengte nå!

Middagen smakte herlig, og flaks for meg hadde gutta laget masse, så jeg har noe å gomle på i hele natt om jeg vil. Lykke!
Den siste timen har vi kost oss i boblebadet med litt jäger, øl og rom. Rom var kanskje ikke det jeg koste meg mest med, men jeg var innmari rå på å skjære grimaser!
Nå fortsetter kvelden i sofakroken, og i morgen er vi klare for fjelltur, lammelår og mer morro!

Helt ærlig er ikke livet på topp om dagen, så dette trengte jeg. Lyspunktet i livet mitt er Teo. Den siste tiden er han omtrent den eneste som har fått meg til å smile. I kveld derimot er smilet kommet smygende ved gjevne mellomrom. Det har vært utrolig deilig! Det er viktig å smile! Alt skjer for en grunn, sies det - og jeg velger å tro på det.. Av og til gjør man så godt man kan, og når man allikevel kun får dritt i retur har man litt lett for å glemme det, så i kveld må jeg minne meg selv på at å SMILE gjør det hele litt bedre - hvertfall der og da! =)

God natt! ♥

Ingen kommentarer: