lørdag 16. oktober 2010

I dag har vi tilbrakt nok en dag på stra

I dag har vi tilbrakt nok en dag på stranden. Halve dagen på stranden, og halve dagen i bassenget. I dag har det vært så varmt at til og med jeg har badet :-)

Nest siste kveld her i dag. Savner venner, familie og ikke minst mamma - så derfor blir det godt å komme hjem. Vi har absolutt storkost oss her, og dagene har flydd litt for fort av sted.

Nå koser jeg meg med boka mi mens jeg venter på at Teo skal sovne og pappa skal bli ferdig i dusjen. Sånn gjør vi det hver kveld; han spiser middag ved bassenget og kveldsmat før leggetid,så sovner han i vogna og sover der resten av kvelden. Det fungerer fint for oss. Da får han den søvnen han trenger, han slipper å kjede seg på restaurant og vi får slappe av med middagen uten å måtte fly etter en overtrøtt gutt. Alenetid på kvelden er viktig for meg, også her i sydenland :-)

Ha en fin lørdagskveld alle:-)

Ingen kommentarer: