mandag 4. oktober 2010

Jeg blir så glad...

Jeg blir så glad når jeg får tilbringe litt ekstra kvalitetstid med sønnen min. I dag dro vi på senteret for å pante flasker. Det synes Teo var veldig gøy, så selvom det tok en million ganger så lang tid fikk han lov å putte på (nesten) alle flaskene. Som takk for hjelpen koste vi oss med is og han fikk prøve alle de morsomme tingene senteret har å by en liten unge på. Det var nesten som å være på tivoli. Senteret er kanskje ikke det mest spennende stedet i verden, men vi koste oss veldig!
Jeg nyter hvert minutt med han ♥

Jeg blir så glad når jeg får støvlene som jeg har siklet sånn på. Jippi. Nå er de mine. Jeg blir også glad når jeg tilbringer tid med familien. Selvom samtlige kan gå meg litt på nervene storkoser jeg meg alltid sammen med dem. Deilig å ha familie så nærme som alltid er der for meg når jeg trenger det!

Jeg blir så glad når det venter en langstilket rød rose på meg når jeg kommer hjem om kvelden. En venn har nemlig vært her og lånt pc'en min mens Teo og jeg var hos mamma, og som takk for lånet fikk jeg en nydelig rose. Jeg ble veldig positivt overrasket! Noe sier meg at den ble kjøpt inn som et lite plaster på såret med tanke på at jeg ikke har det helt greit om dagen.. Koselig å bli tenkt på! ♥
Jeg blir så glad når jeg får en telefon en mandagskveld fra to venninner fra Drøbak som jeg ikke har sett på så alt for lenge. En halvtime senere dukker de opp på døra mi, her i øde Tomter. DA ble jeg glad da!

Nå smiler jeg. Så deilig a gitt!! =)

Kvelden min skal avsluttes med popcorn og sjokolademelk. Mmmm.. Så sunt!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre at det ser litt lysere ut for deg i dag:-))
Virkelig nydelige støvletter.. Hvor er de kjøpt og pris?
Ønsker deg en flott dag:-)

Monica Jensen sa...

jada,nå kan det bare gå en vei føler jeg :)

de er kjøpt på din sko,koster 499 :)

ha en fin dag du også! :)

Anonym sa...

Hei. Dette er vedlikeholds og sikkerhetssjef ved Ski Storsenter. Noen av lekeappratene på senteret ble herjet med så kraftig i går at de gikk i stykker.

Utifra bildene på bloggen å se er dere nå mistenkte i saken.

Rapporter til meg senest i morgen eller gå rett i fengsel.

Ellers ha en fin dag. :)

Monica Jensen sa...

ok :)